Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR

Mekaniske taubremser

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Klatreutstyr som gir både sikkerhet og komfort

Taubremser er helt nødvendig klatreutstyr som sørger for at tauet kontrolleres på sikkert og effektivt vis under klatring. Vi har mange forskjellige mekaniske taubremser i sortimentet vårt. Bremsene er av topp kvalitet og har mange gode egenskaper som assistert bremsing og lav vekt. Produktene våre er sertifiserte, og du kan føle deg trygg på at utstyret er sikkert i bruk. Bremsene fås fra mange forskjellige merker, og de er tilgjengelige i mange ulike nyanser fra klassisk sort til fargesterke varianter.

Vi har alt du trenger for å fornye klatreutstyret ditt

Addnature er en butikk som spesialiserer seg på friluftsliv og morsomme utendørsaktiviteter. Vi har alt du trenger for å fornye klatreutstyret ditt, inkludert mekaniske taubremser, tauklemmer, stiger, kiler og heisesekker. Vi elsker selv å være ute i frisk luft og bryne krefter mot naturen, og det er bare å ta kontakt med oss om du trenger hjelp med å velge utstyr. Det spiller ingen rolle om du trenger klatreutstyr, nye skisokker eller et par gode sko til fjellturer – vi kan gi deg gode råd og tips, slik at du enkelt finner frem til alt det du trenger for å komme deg ut på eventyr.

Velg riktig taubrems og annet utstyr

Det er ikke bare klatretauet som er viktig å vedlikeholde og oppgradere – du trenger slitesterke, mekaniske taubremser for å faktisk kunne bremse tauet også! Selv om alle taubremsene er sikre, kan du kun stole på dem om du vet hvordan du skal bruke dem på riktig vis. Uansett hvilken brems du ender opp med å velge, er det svært viktig at du kjenner godt til utstyret ditt for å unngå ulykker. Du må også passe på å oppbevare og vedlikeholde klatreutstyret ditt godt. Det kan oppstå skjulte skader på klatreutstyret dersom det utsettes for store belastninger, og det er alltid best å bytte ut enkelte deler som f.eks. tau, slynger og bremser dersom du er i tvil.

Hvilket utstyr trenger jeg egentlig for å klatre?

Enten du skal klatre inne eller ute, trenger du mekaniske taubremser, sele, kalkpose, kalkball, skrukarabiner og sko.  Dersom du skal ut og boltre deg i fjellveggen, må du i tillegg gå til innkjøp av Tau og slynger, ekspresslynger og hjelm. Sistnevnte er spesielt viktig for å beskytte hodet ved fall og mot fallende steiner. Vi har praktiske sett som inneholder mye nyttig utstyr, samt gode klatrevesker og heisesekker som gjør at du enkelt bærer med deg alt det du trenger.