Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR

Crashpads

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Få med deg alt på klatreturen

Vi elsker klatring. Mestringsfølelsen som du får av å klatre opp utfordrende fjellvegger og overvinne utfordringer er uslåelig.AustriAlpin Papnu Men når du skal ut på klatretur er det viktig at du får med deg alt av nødvendig utstyr. På Addnature finner du det meste du trenger til gunstige priser. Sortimentet vårt består faktisk av over 1000 forskjellige klatreprodukter!

Vi elsker eventyr!

Addnature ble grunnlagt i 2000, og vi åpnet vår første butikk i 2004. Vi er en gjeng med klatrere, padlere, vandrere, løpere, surfere, syklister og skiløpere som elsker friluftslivet. Denne entusiasmen ønsker vi å dele med våre kunder, og strever etter å være den foretrukne butikken for alle som elsker å være ute. Vi har et bredt utvalg av produkter, og selvsagt har vi også dyktige og kunnskapsrike medarbeidere som står klare til å hjelpe deg!

Hold deg trygg

Sikkerheten bør stå i høysetet når du skal ut og klatre. Det er viktig å sørge for at du får med deg både kalk og crashpads. Kalk sørger for at hendene får godt grep, og crashpads er en form for spesiallagd, bærbart fallunderlag. Disse har ofte ryggstropper og midjebelte for god passform, og de er laget av solide, slitesterke materialer. Crashpads finnes i mange ulike varianter, farger og størrelser fra et bredt utvalg av kjente merker. Velg en knallgul modell hvis du vil skille deg ut fra de andre, eller gå for en mer nøytral svart variant hvis du foretrekker det. Dersom du er usikker på hvilken type du bør velge, hjelper vi deg gjerne med å finne riktig modell!