Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
XMAS: -20% rabatt på utvalgte produkter

Taustiger

5 Produkter
Filter
Nullstill

Produkt

  • Fotløkke 3
  • Hjelpekrets 2

Farge

  • Rød
  • Hvit

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Petzl Footcord
Petzl Footcord
Petzl
Footcord
Veil. pris 309 kr 259 kr
- 16 %
Black Diamond Etrier stige 5 trinn
Black Diamond Etrier stige 5 trinn
Black Diamond
Etrier stige 5 trinn
Veil. pris 489 kr 429 kr
- 12 %
Black Diamond Alpine Aiders stige
Black Diamond Alpine Aiders stige
Black Diamond
Alpine Aiders stige
279 kr
XMAS
Petzl Foottape
Petzl Foottape
Petzl
Foottape
Veil. pris 229 kr 189 kr
- 17 %
Metolius Easy Aider Venstre rød
Metolius Easy Aider Venstre rød rød
Metolius
Easy Aider Venstre rød
Veil. pris 649 kr 369 kr
- 43 %

Hjelp for den ambisiøse klatrer

Når det sprenger i kroppen og du bare må ha en hjelp, da er en klatrestige med avstivede steg den rette hjelper å ha lett tilgjengelig i klatresekken din.Taustige fra Camp på Addnature.no Som din villmarksportal på nettet, har Addnature naturligvis flere ulike taustiger å velge blant. Slik at du finner frem til den modellen du behøver, med de kvaliteter du ser etter. Være seg vekt, lengde, eller utforming, her skal det være noe for enhver. Og naturligvis, slyngene og stigene kan brukes til langt mer enn en nødhjelp, og er selvsagt å ha med for enhver seriøs klatrer.

Ment for teknisk klatring

Taustiger har absolutt flere bruksområder enn bare for en hvil, og dermed er det naturlig å ha en rekke ulike å velge blant her i vårt utvalg. Fra enkle fotløkker til hjelpekrets, børster og naturligvis også en hammer som tåler hardt bruk, samtidig som den lik stigene og slyngene, er lett i vekten og enkel å ta med. Slik utstyr til klatring både bør og skal være.

De smarte løsningene for klatrerens behov

Materialene i taustigene sørger for å jevne ut formen eller å returnere til opprinnelig form etter steg i dem. Samtidig er som nevnt produktvekten lav, takket være gode og moderne materialvalg som er slitesterke og lette. Slik får du utstyr som ikke tynger deg ned, som kan stoles på ved belastning av normal kroppsvekt, og også tar minimalt med plass i kraft av å være hendige konstruert. Her i utvalget av taustiger finner du enkelt og greit det du behøver for din neste ambisiøse, eller også mer avslappede klatreekskursjon med treningsbjelken i basecamp. I uslåelige kombinasjoner av moderne løsninger og materialer, satt til å løse ulike problemer som dukker opp for den ambisiøse og tekniske klatrer. Tape opp fingrene og se opp for nye ruter og utfoldelser i fjellveggen med riktig taustige!