Online sykkelbutikk
Funksjonelle outfits | De nyeste plaggene for et aktivt liv

Skjerf

5 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Serien

  • Craghoppers NosiLife 1
  • Woolpower 200 1

Farge

  • Beige
  • Lilla
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Woolpower 200 Tube black black
Woolpower
200 Tube black
319 kr
Woolpower 200 Tube black
Snow Peak FR Down Stole black black
Snow Peak
FR Down Stole black
1.689 kr
gratis frakt
Snow Peak FR Down Stole black
Snow Peak FR Down Stole beige beige
Snow Peak
FR Down Stole beige
1.689 kr
gratis frakt
Snow Peak FR Down Stole beige
Craghoppers NosiLife Hudson Scarf Herre charcoal charcoal
Craghoppers
NosiLife Hudson Scarf Herre charcoal
699 kr 209 kr
- 70 %
Craghoppers NosiLife Hudson Scarf Herre charcoal
Marmot Monica Scarf Dame lavender aura lavender aura
Marmot
Monica Scarf Dame lavender aura
439 kr 249 kr
- 43 %
  • Versjoner: One Size
Marmot Monica Scarf Dame lavender aura

Hold på varmen

Enten du skal til fjells, trene eller løpe fra a til b, er det ingenting som er så godt som å surre et mykt skjerf rundt halsen når det er litt kjølig ute. Her har vi i Addnature samlet et pent knippe med skjerf og halsvarmere som er gode å ha nettopp på slike dager. For enten du liker å surre skjerfet rundt halsen eller du foretrekker en halsvarmer som allerede er ferdig surret, så er det ingen hemmelighet at kunsten å holde seg varm ofte ligger i det enkle der du holder halsen og hodet varmt.


Tørr selv når du trener hardt

I utvalget vårt finner du skjerf og halsvarmere i forskjellige tekstiler.Skjerf fra Kari Traa på Addnature.no For deg som liker å trene hardt selv når det er kjølig ute, kan du dra store fordeler fra de hurtigtørkende materialene som er brukt. Da gjør det ingenting om du svetter og du rekker ikke å bli klam og kald før tekstilen tørker og halsvarmeren fortsetter å holde deg varm. De fleste halsvarmere i mikrofiber har denne unike egenskapen. En såpass unik egenskap som gjør at flere bruker disse i sommerhalvåret også, nettopp fordi den holder fukten borte. Fordelen er at du holder deg tørr selv når du trener hardt, enten du trener ute eller inne. Også når du skal på en lang skitur eller stå nedover på brett, er det deilig med en slik halsvarmer som holder fukt borte og varme inne. Da kan du dra den til opp over nesen og puste gjennom den. En svært behagelig måte å møte kulden på.


Bare de beste råvarene

Enten du velger deg et skjerf i myk, strikket merinoull eller du tar en halsvarmer i mikrofiber, så skal du være sikker på at de beste råvarene er brukt for å lage dem. Merinoullen er i tillegg hentet fra dyr som garantert ikke utsettes for mulesing, mens polyester og mikrofiber gjerne er resirkulert. Det er på ingen måte slik at kvaliteten lider under dette, kanskje heller tvert imot, samtidig som klimaavtrykket ditt på kloden vår blir litt mindre. Er du like glad i naturen og det gode friluftslivet som oss, så er du nok enig i at det er en skikkelig fin ting. Dermed er det bare for deg å se gjennom knippet vårt med skjerf og finne deg en eller flere favoritter som du kan tulle deg inn i. Så holder du på varmen du også.