Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
tåsokker_header
Frihetsfølelse i løpingen
Når du elsker de naturlige bevegelsene i barfotløping, men trenger ekstra støtte. Tåsokkene gir dine tær muligheten til å breie ut seg. De minsker friksjonen mellom tærne og forhindrer at gnagsår og blemmer oppstår. Det gjør dem også gode for vandring og hverdag.

Tåsokker

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Frihet i løpingen

Når det kommer til løping, så er det smak og behag for hvilke fottøy som passer best. Det er ganske vanlig at ved barfotløping så foretrekkes den naturlige bevegelsen som kommer med. Tingen er at du vil trenge ekstra støtte for dette. Lurer du på hvorfor? Jo, for å minske friksjoner og blemmer mellom tærne. Derfor har Addnature et flott utvalg av tåsokker til å bidra med en mer behagelig løping eller vandring i hverdagen din. Addnature har sokker og alt annet du skulle trenge til en aktiv friluftshverdag i det grønne og skjønne Norge. Friluftsmennesker vet best når det kommer til å by på utstyr til friluftslivet.

Komfort og kvalitet for vandreren

Stoffet som sokkene er laget med, varierer. Noen sokker er laget av kjemmet bomull som er en mykere versjon av bomull, og som har blitt spesialbehandlet før spinningen. Dette vil for deg si at sokkene sitter ekstra komfortabelt på under buksen, da spesielt for deg med sensitivitet for trykk. Tenker du på å skaffe deg sokker til trail running, da anbefales det å gå for slitesterke løpestrømper som er beregnet på akkurat dette. Funksjonen her blir at tærne får bevegelsesfrihet, motvirkning av gnagsår og overside som gir luftig følelse. Det doble laget er ment for å holde grus borte fra strømpene dine. Alle har vel kjent på den ubehagelige følelsen av å løpe med grus i sokkene, som du med disse kan unngå. Under kalde vinterdager kan strømper med ullmiks regulere temperaturen og vond lukt med ventilerende overflate. Ullmiksen gir en funksjonelt bekvemt sokk ekstra stødighet og komfort. Det å gå for ullsokker er dermed ikke en ubehagelig tanke.

Fukttransporterende og ventilerende

Hva er vel ikke bedre enn å få løpe med sokker som er av tynnere stoff med fokus på fukttransport og ventilerende effekt? Slike modeller er spesielt tilpasset for løping, da tærne får naturlig utvide seg. Det hurtigtørkende og funksjonelle materialet sørger for ekstra komfort under løpingen. Det er ganske vanlig at ankelsokker har den funksjonen. Bare for å ta komforten til et høyere nivå, så er det et rett snitt som gir normal bevegelighet.