Online sykkelbutikk

Regnoveraller

4 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Barnstørrelse

 • 74
 • 80
 • 86
 • 92
 • 98
 • 104

Farge

 • Gul
 • Rosa
 • Blå
 • Oliven

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
regnoverall_barn
Vanntette dresser
Regndresser for barn som tåler regn og rusk. Her finner du lett isolerte dresser og rene regndresser som funker som er skallplagg. Topp for regnfulle utflukter i skogen.
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Isbjörn Toddler hard shell jumpsuit Småbarn Rosa
Isbjörn Toddler hard shell jumpsuit Småbarn Rosa Rosa
EPISKE TILBUD
Isbjörn
Toddler hard shell jumpsuit Småbarn Rosa
1.489 kr 1.099 kr
- 26 %
gratis frakt
 • Versjoner: 98
Isbjörn Toddler hard shell jumpsuit Småbarn oliven
Isbjörn Toddler hard shell jumpsuit Småbarn oliven oliven
EPISKE TILBUD
Isbjörn
Toddler hard shell jumpsuit Småbarn oliven
1.489 kr 1.299 kr
- 13 %
gratis frakt
 • Versjoner: 7480869298
Tretorn Packable Rainset Barn Gul
Tretorn Packable Rainset Barn Gul Gul
EPISKE TILBUD
Tretorn
Packable Rainset Barn Gul
569 kr 359 kr
- 37 %
gratis frakt
 • Versjoner: 86-9298-104
Tretorn Packable Rainset Barn Blå
Tretorn Packable Rainset Barn Blå Blå
EPISKE TILBUD
Tretorn
Packable Rainset Barn Blå
569 kr 299 kr
- 47 %
gratis frakt
 • Versjoner: 86-9298-104

Regntøy – for ditt barns beste!

Når barna vil ut å leke, bør du sørge for at de har på seg praktiske klær som også er komfortable. Her i Norge inkluderer det regnoveraller, og på Addnature får du noen av de beste alternativene som finnes på markedet. Addnature er en butikk som hjelper deg med alle behov du måtte ha for aktivitet utendørs, enten det gjelder klær, utstyr eller annet tilbehør. Vi fører kun produkter av høy kvalitet fra kjente leverandører, og du kan være trygg på at du får solide produkter som varer lenge her hos oss. Vi elsker alt som har med friluftsliv å gjøre, og vi ønsker å dele denne gleden med det norske folk. Velkommen til oss for en hyggelig friluftsprat!

Et perfekt plagg for tunge regndager!

Vi våger faktisk å si at en regnoverall er et absolutt must på regntunge dager, spesielt dersom du har barn. Kanskje du også vil ha en på lur til neste gang du får besøk av en nevø eller niese? Vi vet alle at været i Norge kan være særdeles ustabilt, og på en solfylt dag kan himmelen plutselig åpne seg med regn som bøtter ned. Men er det ikke sånn at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær? Det mener i hvert fall vi. Med en god regnoverall kan du alltid være forberedt på værforandringer, og du får til og med modeller for voksne. Dermed kan både mamma, pappa og den lille være godt kledt og forberedt på all slags vær. Velg blant en rekke stilige modeller og farger for å finne de variantene som passer best for deg. Ønsker dere å matche eller vil dere kanskje ha hver deres farge?

En butikk tilpasset dine behov

Uansett hva du trenger til din neste utendørsopplevelse, så finner du et hav av forskjellige produkter i ulike kategorier å velge mellom her på Addnature. Dette inkluderer også praktiske og stilige regnoveraller. Du kan få dem som en heldress eller todelt med en overdel og en underdel. Mange foretrekker førstnevnte, fordi de syns det gir litt mer beskyttelse – men dette går kun på personlige preferanser. Du har også et utvalg av ulike merkevarer å velge mellom, og vi er sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter. Det man ønsker seg med en regnoverall er at den beskytter barnet fra regn, vær og vind, og at den er komfortabel for barnet å ha på seg. Dette er vi sikre på at du får her hos oss!