Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR

Capribukser

2 Produkter
Filter
Nullstill

Produkt

 • Stretchbukse 1
 • Syntetbukse 1

Formål

 • Fitness 1
 • Reise 1
 • Slackline 1
 • Urban Outdoor 1

Farge

 • Lilla
 • Blå

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kari Traa Sjølvsagt Capris Dame lilla
Kari Traa Sjølvsagt Capris Dame lilla lilla
Kari Traa
Sjølvsagt Capris Dame lilla
Veil. pris 419 kr 149 kr
 • Versjoner: XS
- 64 %
The North Face Aphrodite 2.0 Capri Dame Blå
The North Face Aphrodite 2.0 Capri Dame Blå Blå
The North Face
Aphrodite 2.0 Capri Dame Blå
Veil. pris 699 kr 249 kr
 • Versjoner: XS (Regular)
- 64 %
UTSALG

Ledig, luftig og lett

Enten du planlegger aktive dager slik som oss eller du har tenkt å ta det litt slik som det kommer, så vil en capribukse komme godt med. Her har vi samlet forskjellige capribukser til forskjellig bruk og forskjellig smak – alle av en kvalitet som vi liker.Patagonia Capribukse på addnature.no Og alle passer til en aktiv livsstil utendørs der vi trives aller best. Addnature er en gjeng eksperter på friluftsliv fra Sverige og Tyskland som leverer utstyr til opplevelser i vår felles store lidenskap, nemlig naturen.

Velkledd i varmt vær

De luftige capribuksene er spesielt fine til å bruke på reiser til varmere strøk. Flere av capribuksene er av et hurtigtørkende materiale og lengden gir god luft rundt anklene slik at det blir svalt på en varm dag selv når gradestokken kryper oppover. Skal du klatre, jogge, trene eller på yoga, kan det være lurt å velge en vid, myk capribukse som lar deg bevege deg fritt. Fordelen med disse er nemlig at de er lette og elastiske. I tillegg er også disse fukttransporterende og hurtigtørkende, og noen er behandlet for at dårlig lukt ikke skal sette seg i stoffet. Nesten alle har en skjult lomme til verdisakene dine. Har du tenkt deg ut å klatre, er det kanskje lurt å velge en som ikke er så vid og myk, men en av en litt mer fast tekstil som fortsatt er ledig og lett. Vi har flere som er i et elastisk og slitesterkt materiale som tåler røffe klatreturer i klatreveggen.

Tettsittende komfort

Skal du jogge eller trene, så er en tettsittende capribukse helt klart å foretrekke. Da vil du kjenne den solide støtten fra den elastiske tekstilen samtidig som den transporterer vekk fukt og tørker hurtig. Sømmene er laget så flate som mulig for at du ikke skal merke dem og midjebåndet er elastisk. Dermed er det bare å bevege seg så fritt som mulig, så hurtig som mulig eller så teknisk som mulig – alt etter hva du legger vekt på når du trener. Enten du foretrekker de løse eller de tettsittende, er det bare å se gjennom utvalget vårt og finne seg en favoritt.