Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
XMAS: -20% rabatt på utvalgte produkter

Julbo

3 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Oransje
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Julbo Loop L Spectron 4 solbriller Spedbarn Blå
Julbo Loop L Spectron 4 solbriller Spedbarn Blå Blå
Julbo
Loop L Spectron 4 solbriller Spedbarn Blå
Veil. pris 389 kr 279 kr
- 28 %
Julbo Alpha beskyttelsesbriller Svart/Orange
Julbo Alpha beskyttelsesbriller Svart/Orange Svart/Orange
Julbo
Alpha beskyttelsesbriller Svart/Orange
Veil. pris 1 189 kr 769 kr
- 35 %
Julbo Alpha beskyttelsesbriller Svart/Blå
Julbo Alpha beskyttelsesbriller Svart/Blå Svart/Blå
Julbo
Alpha beskyttelsesbriller Svart/Blå
Veil. pris 1 189 kr 769 kr
- 35 %

Solbriller til fjell- og byturer

Solen skinner lyst og hvitt på en skyfri, blå himmel. Snøen ligger urørt foran deg, og bare venter på at du skal sette utfor. Det er et vakkert skue – men under slike forhold er det utrolig viktig å gi øynene tilstrekkelig med beskyttelse. Solbrillemerket Julbo har sine røtter helt tilbake til slutten av 1800-tallet, og har siden da produsert sportsbriller av høy kvalitet for ekstreme forhold. Toppturer, alpint, brevandring – alt dette er utfordringer som Julbo enkelt seirer over. I dag lager Julbo stilige solbriller som passer like bra til ekstreme turer og trening som til hverdagslig bruk i byen.

Ulike beskyttelsesnivåer

Julbos solbriller deles inn i ulike grader av beskyttelsesnivåer, hvor 1 er det laveste beskyttelsesnivået, og 4 er det høyeste. Desto høyere tall, desto mindre lys slippes gjennom linsene. Et par briller med beskyttelsesnivå 1–2 passer derfor bra til hverdagsbruk, hvor man kun trenger lettere solbeskyttelse. Et par briller med beskyttelsesnivå 3–4 kan derimot brukes under ekstreme lysforhold, for eksempel på isbreer hvor sollyset reflekteres i isen. Siden disse brillene slipper gjennom svært lite lys, anbefales det ikke at man kjører bil eller oppholder seg i trafikken på andre måter når man har dem på seg.

På Addnature finner du solbriller fra Julbo i alle disse beskyttelsesnivåene i flere ulike kategorier. Alle brillene til Julbo er laget med det samme gode håndverket og den samme lidenskapen for fjellsport. De kommer imidlertid i flere forskjellige, stilige design. Dermed er det bare å finne ut hvilket beskyttelsesnivå du har behov for, og velge den modellen du liker best.

Julbo solbriller til barn

Julbo lager også solbriller til små fjellvandrere og skikjørere. Her på Addnature finner du et utvalg av Julbos solbriller til barn slik at du skal kunne ta med den neste generasjonen eventyrere på tur uten å være redd for at de skal skade øynene sine. Se alt verden har å by på gjennom et par Julbo solbriller!