Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Garmin Instinct Solar Surf GPS Smartwatch Grå/Blå

ID: 1279446

Veil. pris 5 089 kr
2 249 kr
- 55 %
Mva inkludert., gratis frakt

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.
GRATIS RETUR

Beskrivelse

Garmin Instinct Solar Surf GPS Smartwatch Grå/Blå (slate grey/blue)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Ekstra kraft takket være solenergi
GPS-smartklokken med ekstra kraft for din livsstil. Med mange smarte funksjoner, sports- og utendørsapper, navigasjons- og treningsfunksjoner.

Gjør alle bølger med
Vanntett til 10 ATM (tilsvarer testtrykket på 100 meters dyp), uendelig robust, uendelig utendørs. Etuiet er testet i henhold til militære standarder, og det ripebestandige Corning Gorilla Glass beskytter den alltid perfekt lesbare skjermen mot riper og slag.

Akkurat din stil
Uendelig stilig, uendelig utendørs. Denne GPS-smartklokken er som deg! Instinct følger deg overalt, passer til alt og ser bra ut til alt. Tilgjengelig i trendy farger fra skifergrått til rosa. Hvilken farge er din?

Mer kraft med solenergi
Den nyeste solcelleteknologien gjør deg uavhengig: I smartklokkemodus varer batteriet i opptil 54 dager, i batterisparemodus enda lenger.

Gjør alt med
Instinct er utviklet i henhold til US Military Standard 810 når det gjelder termisk ytelse, støtmotstand og vanntetthet (10 ATM; tilsvarer testtrykk på 100 meters dyp).

Power Manager
Med Power Manager kan du holde oversikt over strømforbruket til de enkelte sensorene og funksjonene og justere det etter behov. På den måten holder batteriet enda lenger.

Data om tidevann
Gjør deg klar for den perfekte bølgen takket være tidevannsinformasjon for alle surfesteder direkte på klokken.

Integrert surfe-app
Med surfeaktiviteten kan du registrere antall bølger du har surfet, tid, maksimal hastighet og lengste bølge.

Forhåndsinstallerte sportsapper
Kom i gang med en gang - med forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for surfing, svømming, løping, sykling, fotturer, vekttrening, roing og mye mer.

Pulsmåling på håndleddet
Få pulsmålinger1 og varsler hvis pulsen er for høy eller for lav når du hviler. Vurdere hvor hardt hjertet ditt jobber under aktiviteter - selv under vann.

Oksygenmetning i blodet
For høydeakklimatisering eller søvnanalyse bruker Pulse Ox Sensor r2 lys til å fastslå hvor godt kroppen din absorberer oksygen.

Hold øye med stress
Pulsvariabiliteten brukes til å beregne stressnivået ditt, slik at du kan se om du har en rolig, balansert eller anstrengende dag.

Kroppsbatteri - energinivå
Garmin måler pulsen din kontinuerlig og bruker Body Battery til å fortelle deg når du er klar for neste treningsøkt. Oksygenmetningen i blodet og status for energinivået gir deg nødvendig informasjon.

Mottak av flere satellitter
Bruk flere globale navigasjonssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å oppnå bedre posisjonering i vanskelige omgivelser enn hvis du bare bruker GPS.

Oppretthold orienteringen
Naviger til neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer for å overvåke været og et elektronisk 3-akset kompass.

Finn veien tilbake
Ikke overlat noe til tilfeldighetene på veien tilbake, men bruk denne funksjonen til å navigere tilbake til startpunktet på samme rute. På den måten går du aldri vill.

Smarte varsler
Fra nå av går du aldri glipp av en melding fra vennene dine, uansett om du driver med sport eller bare nyter fritiden. Motta e-post, SMS-meldinger og varsler direkte på klokken når den er paret med en kompatibel enhet.

Kompatibel med InReach
Par Instinct med en inReach-enhet (selges separat, krever aktivt satellittabonnement) for å vise og sende meldinger, motta værvarsler på armbåndsuret og utløse et SOS-nødanrop til GEOS Emergency Operations Center, som er bemannet døgnet rundt.

Alle avtaler på håndleddet
På den spesielle kalendersiden kan du enkelt se hva som er planlagt for dagen. Dermed har du alltid kalenderen på håndleddet.

Vis alle produkter fra Garmin Instinct serien

I korte trekk

Strømkilde
Strømkilde
Batteri

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Landevei, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trailrunning, Asfaltløping, Lange turer, Korte turer, Urban/Street, Sportsmote, Svømming, Alpint - Frikjøring, Langrenn, Swimrun
Kjønn
Herre, Dame
Hovedinformasjon
Strømkilde:
Batteri
Kobling:
digital
Kompatibilitet:
iPhone, Android
Funksjoner
tidsfunksjon:
Dato, Klokke, Alarm, Stoppeklokke
Pulsfrekvens Funksjon:
Hjertefrekvens, Maksimal hjertefrekvens, Gjennomsnittlig hjertefrekvens
Høydemåler funksjon:
Aktuell høyde, Akkumulert høyde
Hjulfunksjoner (valgfritt):
Kilometerteller, Fartsmåler
Løpe funksjon:
Fart, Kilometerteller, Tempo
Funksjon:
Alarm, Batterinivåindikator, GPS-funksjoner, Kilometerteller
Inkludert i leveransen
Inkludert i leveransen:
Garmin Instinct Solar Surf + charging/data cable
Modellår
2020
Artikkelnummer
1279446
EAN
0753759257705

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.