Online sykkelbutikk
Klatreutstyret du trenger for å utvikles

Vannrenser

2 Produkter
Filter
Nullstill

Merker

Farge

  • Blå
  • Hvit
  • Turkis

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
SteriPEN Classic 3 vannrenser med 40 mikron forfilter
SteriPEN Classic 3 vannrenser med 40 mikron forfilter
SteriPEN
Classic 3 vannrenser med 40 mikron forfilter
629 kr
SteriPEN Aqua UV vannrenser
SteriPEN Aqua UV vannrenser
SteriPEN
Aqua UV vannrenser
519 kr

Gjør deg klar for din neste tur uten bekymringer

En vannrenser kan være et praktisk og fornuftig valg i områder der hvor drikkevannet er av dårlig eller farlig kvalitet.SteriPEN vannrenser på Addnature.no Hvis man skal på hyttetur eller utenlandsreise til et område uten drikkbart grunnvann kan en portabel vannrenser være et supert alternativ. Vannrensere kommer i flere ulike versjoner fra små UV-filtrerende som enkelt pakkes ned i bagasjen og kan brukes ute i felten og reise til større, tyngre enheter som gjerne festes på en vannkran eller lignende for å fylle opp vannkanner. Hos Addnature har vi et solid utvalg av smarte og praktiske vannrensere til tur og reise som enkelt gjør vann trygt å drikke av vannblæra. Addnature jobber med å bli Nord-Europas førende nettsted for tur og friluftsliv og vannrensere er bare en av produktkategoriene vi kan tilby.

Super funksjonalitet i en liten innpakning

For den som har behov for en smart og ultraportabel enhet til neste tur kan vi trygt anbefale UV-filtrene som enkelt puttes nede i drikkeglasset eller flasken og som ved hjelp av avansert teknologi fjerner urenheter og farlige bakterier. UV-filtrene hos Addnature er av høyeste kvalitet og er designet for å kunne benyttes overalt, enten du trenger et filter til hjemme eller i kofferten under reise. Fordelen med et UV-filter er at teknologien er velutprøvd og har bevist effekt slik at du oppnår ønsket resultat gang etter gang. Videre har vi også andre filtre som benytter seg av andre teknologier for å gjøre drikkevannet trygt og fjerne urenheter. Hva med et smart filter i oransje som enkelt passer oppe i drikkeflasken i en diskret innpakning. Dette er det perfekte filteret for alle som har behov for å kunne rense vannet fra elver eller innsjøer. Dette filteret sørger for en god effekt og har lav vekt slik at det enkelt passer i sekken og når du trasker på tur.

Hva bør en se etter når en velger filter?

Vannfiltre kommer i en rekke ulike typer og versjoner slik at det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken teknologi eller funksjonalitet som er viktigst. For personer som trenger en portabel og effektiv vannrenser, kan det være lurt å gå for en drikkeflaske med innebygd filter eller investere i et UV-filter som også kan hamle opp med større mengder væske.