Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR

Turstaver

9 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Serien

 • Black Diamond Distance 2

Stang

 • Fast lengdepinne 1
 • Teleskopstav 1

Farge

 • Rød
 • Svart
 • Sølv

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Black Diamond Trail Trekking polakker rød/Svart
Black Diamond Trail Trekking polakker rød/Svart rød/Svart
Black Diamond
Trail Trekking polakker rød/Svart
Veil. pris 1 209 kr 839 kr
 • Versjoner: 62-125cm
- 30 %
UTSALG
Silva Turstaver Aluminium
Silva Turstaver Aluminium
Silva
Turstaver Aluminium
Veil. pris 489 kr 179 kr
 • Versjoner: 105-140cm
- 63 %
UTSALG
Black Diamond Z-Pole Snøkurver
Black Diamond Z-Pole Snøkurver
Black Diamond
Z-Pole Snøkurver
Veil. pris 102 kr 29 kr
- 71 %
Camp Backcountry Basket Turstaver
Camp Backcountry Basket Turstaver
Camp
Backcountry Basket Turstaver
Veil. pris 129 kr 39 kr
 • Versjoner: SmallLarge
- 69 %
UTSALG
Camp Sky/Sonic Basket Turstaver
Camp Sky/Sonic Basket Turstaver
Camp
Sky/Sonic Basket Turstaver
Veil. pris 129 kr 39 kr
 • Versjoner: SmallMediumLarge
- 69 %
UTSALG
Black Diamond Distance Kurver Stor Svart
Black Diamond Distance Kurver Stor Svart Svart
Black Diamond
Distance Kurver Stor Svart
Veil. pris 94 kr 39 kr
- 58 %
UTSALG
Easton Poles Sommartruga
Easton Poles Sommartruga
Easton Poles
Sommartruga
Veil. pris 139 kr 49 kr
- 64 %
Black Diamond Distance Kurver Liten Svart
Black Diamond Distance Kurver Liten Svart Svart
Black Diamond
Distance Kurver Liten Svart
Veil. pris 84 kr 29 kr
- 65 %
UTSALG
Black Diamond Alpine Z-Pole kurver par 60mm
Black Diamond Alpine Z-Pole kurver par 60mm
Black Diamond
Alpine Z-Pole kurver par 60mm
Veil. pris 102 kr 29 kr
- 71 %
UTSALG

Turstaver til året rundt

Gode og stødige vandrestaver er en viktig del av turutrustningen dersom du trenger litt støtte i ulendt terreng. En lettvekts firesesongs-stav kan kjennes betryggende å ha med seg på lange turer når oppakningen tynger og fremkommeligheten er dårlig. Støtabsorberende staver gir deg en behagelig komfort og avlaster i stor grad knærne på lange og strabasiøse turer. Skal du vade over et elveleie med glatte steiner, kan bruk av staver hjelpe deg tørrskodd over. Med støtte og armene posisjonert godt ut til sidene får du bedre balanse på vei over til den andre siden. Med en sammenleggbar standard tipped vandringsstav som del av ditt turutstyr, er du godt rustet når dagens etappe går inn i et vanskelig parti. På addnature.no finner du pålitelige lettvektsstaver fra ledende produsenter. Turstaver er også supre om du ønsker å booste treningseffekten med større armbevegelser på din vandring innover i landskapet. Stavgang er svært effektivt om du anvender riktig teknikk. Kondisjon, koordinasjon og bevegelighet involveres ved bruk av staver, og du aktiverer en lang rekke muskler, mens belastningen på knær og ledd reduseres.
Black Diamond staver

Kvalitetsutstyr med flotte tilpasningsfinesser

Vandringsstaven er så visst ikke noe nytt påfunn. Trekjeppen med en velformet greinknute som håndtak, og med en glatt overflate etter mange års bruk, er et velkjent fenomen blant vandrere med behov for avlastende turutstyr. Mens mange fortsatt sverger til disse gamle turkameratene, har vi i dag et vell av flotte og bunnsolide lettvektsmodeller i karbon og aluminium å velge mellom, med en rekke tilpassede finesser. 3-leddede sammenleggbare staver er vekteeffektive og lettpakkede for oppbevaring i sekken. Solide og gripevennlige håndtak i kork eller skum er behagelige selv etter mange timers bruk. Ekstra forlengelse ned på skaftet og non-slip-belegg gir lang gripesone på skaftet under håndtaket, slik at du kan foreta effektive grepsskifter uten tap av fart og stabilitet. Håndtak med ulik densitet i materialet gir muligheter for individuell tilpasning i grepet. Solide håndleddsreimer i skinn har lang holdbarhet, og presise justeringsspenner gjør det enkelt å justere dem til riktig lengde.

Teleskop teknologi som bidrar til en effektiv vandring

Teleskopstaver har mange fordeler, og mange kommer med innebygget demping for skånsom ferdsel i vanskelig terreng. Raske justeringsegenskaper gjør det enkelt å ferdes i fjellet. Brukervennlige teleskopstaver gjør det mulig å gjøre hurtige justeringer av stavens lengde etter hvert som terrenget endrer seg, uten behov for å stoppe opp eller miste intensitet i økten. Det enkle systemet er greit å bruke, også med votter på når kulde og vind biter fra seg..

Tilbehør og ekstrautstyr

Vi har staver for alle årstider. Les landskapet rundt deg, og juster stavene slik at de passer de rådende forholdene på best mulig vis. Vi har ekstrautstyr og tilbehør som gjør det enkelt å tilpasse stavene til det underlaget du skal gå på. Utstyret er kompatibelt med ulike sett av staver, så sjekk hvilke trinse- og spissmerker som går til hvilke typer staver. I vårt sortiment for tilbehør til turstaver har vi en anvendelig, liten og tett sommertrinse med integrert kort spiss. Vi har ekstra separate sommertrinser i kompakt og lukket utførelse for god effekt mot underlaget. Skal du bevege deg ut på snødekke, har vi også åpne og takkete vintertrinser. En litt mer lukket løssnøtrinse for frikjøring fester godt, selv i vanskelige snøforhold. Utbyttbare spisser i karbidstål med beskyttende plastkåpe for ulikt grep mot underlaget er greit å ha med i sekken. De gamle kan slites ned, eller du beveger deg inn i terreng med skiftende underlag. De lange spissene egner seg godt til vinterbruk eller på myke underlag. De korte standardspissene er beregnet for vanlig vandring.