Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger til vinterens pudderjakt
Oppblåsbare og veldig stabile
Uten teltstenger finnes det ingenting som kan knekke disse teltene. Dette er noe av det siste innen teltverden, der rammen består av luftrør. Det gjør teltet veldig stabilt i utsatt villmark. Teltene trenger du bare montere sammen en gang, som gjør at du setter opp teltet på null komma niks!

Oppblåsbare telt

6 Produkter
Filter
Nullstill

Antall personer / Liggeplasser

  • 4 1
  • 5 1
  • 6 + 4

Totalvekt telt i g

g
g

Antall teltkamre

  • 2 3
  • 3 3

Farge

  • Grønn
  • Blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Outwell Queensdale 8PA Tent Grønn
Outwell Queensdale 8PA Tent Grønn Grønn
Outwell
Queensdale 8PA Tent Grønn
24 059 kr
gratis frakt
Ny
Outwell Oakdale 5PA Tent Grønn
Outwell Oakdale 5PA Tent Grønn Grønn
Outwell
Oakdale 5PA Tent Grønn
19 149 kr
gratis frakt
Ny
Outwell Knightdale 8PA Tent Grønn
Outwell Knightdale 8PA Tent Grønn Grønn
Outwell
Knightdale 8PA Tent Grønn
22 519 kr
gratis frakt
Ny
Outwell Parkdale 4PA Tent Grønn
Outwell Parkdale 4PA Tent Grønn Grønn
Outwell
Parkdale 4PA Tent Grønn
15 399 kr
gratis frakt
Ny
Outwell Forestville 6SA Tent Blå
Outwell Forestville 6SA Tent Blå Blå
Outwell
Forestville 6SA Tent Blå
25 319 kr
gratis frakt
Ny
Outwell Sundale 7PA Tent Grønn
Outwell Sundale 7PA Tent Grønn Grønn
Outwell
Sundale 7PA Tent Grønn
24 159 kr
gratis frakt
Ny

Stort utvalg av praktiske telt til ulendt terreng

Oppblåsbare telt er svært praktiske når du skal ut og campe i ulendt terreng. De er dessuten helt geniale for alle som ønsker et telt som settes opp på bare noen få minutter, samtidig som teltet bør være solid nok til å tåle turer i villmarken. Teltene minner om en slags iglo eller et vanlig Tunneltelt, men det er en stor forskjell mellom de oppblåsbare og tradisjonelle variantene – de oppblåsbare modellene har nemlig ikke teltstenger. Det brukes kraftige luftslanger istedenfor, og disse slangene sørger for at du fort kan pumpe opp teltet.

Vi har alt du trenger til teltturer og campingturer

Addnature er en butikk som drives av mennesker med kjærlighet for natur og utendørsaktivitet som klatring. Ikke bare kjenner vi godt til alle produktene i sortimentet vårt, men vi vet også hva du trenger for å gjennomføre vellykkede teltturer. Det er bare å ta kontakt om du trenger å velge ut telt, enten det dreier seg om oppblåsbare telt, kuppeltelt eller pop-up telt. Vi har også annet nødvendig utstyr som stormkjøkken, pakkposer og telttilbehør. Vi elsker å dele vår glede over friluftsliv og natur med både små og store eventyrere.

Hvordan velge riktig telt

Det finnes mange forskjellige typer telt på markedet, og du finner selvsagt de aller fleste alternativer her hos oss. Oppblåsbare telt er som nevnt et svært godt valg for deg som ikke ønsker å bruke lang tid på å sette opp teltet. Kuppeltelt og tunneltelt er også praktiske alternativer. Tunneltelt kan ofte minne om de oppblåsbare variantene. Fordelen med kuppeltelt er at de veier lite, har god plass og et stort fortelt. Kuppeltelt har derimot høyere takhøyde og tåler mye vind. Den runde formen på kuppeltelt sørger dessuten for at regn og snø kan kjapt og enkelt renne av teltduken.

Det er viktig å planlegge teltturen nøye

Ikke bare bør du velge riktig telt som passer for behovene dine, men du bør planlegge turen din godt. En god skisekk har alt å si for komforten. Det kan også være smart å pakke med seg gnagsårplaster og førstehjelpsutstyr. Du må i tillegg planlegge middagen din, og du bør vurdere om du skal tenne bål for å lage maten. MerinoUll til hele kroppen er gull på telttur, uansett årstid. Det kan fort bli kjølig om kvelden, selv om det er midt på vinteren. Pakk derfor med deg et par varme skisokker og en god ullgenser i sekken.