Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR

Pledd

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Rød
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Rumpl Printed Sherpa Puffy Pledd 1 person rød/Svart
Rumpl Printed Sherpa Puffy Pledd 1 person rød/Svart rød/Svart
Rumpl
Printed Sherpa Puffy Pledd 1 person rød/Svart
Veil. pris 1 759 kr 739 kr
- 57 %
UTSALG

Praktiske tepper til all slags bruk

Når du skal ut på reise er det lite som er mer praktisk enn et deilig teppe. Det er ikke alltid man finner dette for hånden når man trenger det som mest. Lange togturer, flyturer eller bussreiser blir mye mer behagelig når man har et deilig teppe med seg. Når man sitter i ro og slapper av er det naturlig at kroppstemperaturen synker, og da er det godt å ha noe å bre over seg med.
Her har du muligheten til å finne et godt teppe som bidrar til følgende:

  • Bedre komfort under turen
  • Praktisk å ha som et ekstra lag, spesielt på nattog eller nattbuss
  • Enkelt å ha med seg – unngå å fryse
  • Bedre hvile

Vær beredt når du skal ut på eventyr!

Hos Addnature finner du alt av utstyr til utendørsbruk og friluftsliv. Når du planlegger fjellturer, campingturer eller andre utflukter, er det bra å ha utstyret i orden. Her finner du en fin oversikt over gode kvalitetsprodukter, uansett smak eller ønskemål. Er det interrail som står på skjemaet neste gang, eller kanskje en klassisk biltur? Her finner du reisetepper og reiseputer som er tilpasset dine individuelle behov. Her velger du blant et stort sortiment til voksne og barn i stilig design og umiskjennelig komfort. I likhet med andre produkter som du finner hos oss, er dette varer av høy kvalitet. Vi gjør et nøye utvalg av høykvalitative merker som sørger for holdbarhet og finesse.

Gode tepper og annet snadder for hele familien

Når man er ute og reiser er det ekstra viktig med komfort. Dagene kan bli lange, og etter mange rike og fantastiske opplevelser kan det være godt å døse av og samle energi. Mange av teppene som du finner her er laget for å ha med seg på tur, de er enkle å pakke sammen og tar lite plass. De kan selvfølgelig også vaskes i maskin. Det er mange kriterier som skal oppfylles når man velger et godt teppe. Hva slags typ tur planlegger du? Hvor viktig er vekt og volum for deg? Dette er faktorer som ofte avgjør størrelsen på teppet, og annet utstyr man pakker med seg. Teppene skal helst være laget av lette materialer som gjør at man har muligheten til å bære lett. De må romme så lite som overhodet mulig, men også ha en god og optimal isolering. Vi har en rekke forskjellige modeller av ulike materialer. Hva er din favoritt? Velg blant annet mellom polyester og fleece. Det følger med en praktisk oppbevaringsveske til de fleste modellene. Dette beskytter teppet, slik at det ikke blir skittent når det ligger i bagasjen. Det gjør det også enklere å komprimere dem. Uansett hvilken modell valget faller på, er du sikret gode tepper av høyeste kvalitet. De er tynne og nette og kan fint brukes i hjemmet om man så ønsker. Eller hva med å utstyre hytta med noen ekstratepper til kalde kvelder og netter? I fjellheimen får man aldri nok av isolerende lag. Lite er mer deilig enn å sitte under et varmt teppe med en kopp varm kakao mens man kjenner varmen fra peisen sakte men sikkert bre seg i rommet. Teppene er også helt ypperlige å ha liggende på båten. De tar lite plass og er gode å ha til de dagene eller nettene det blir litt kaldere enn forventet. Når man pakker til fjellturen er vekt og volum alfa og omega. Det er mye som skal med, men om man legger ut på lengre vandringer må man beregne vekten ned til grammet. Når det er sagt, er det svært viktig ha pakke med seg riktig og nok utstyr. Om man har plass og kapasitet, er det bedre å pakke meg seg litt for mye enn litt for lite. Det som alltid er godt å ha, enten det er sommerstid eller vinterstid, er et ekstra varmende lag som ikke tar alt for mye plass. Våre tepper er laget til akkurat dette formålet. De har ypperlig isolering uten å veie for mye, tørker raskt etter vask eller vannsøl, og tar minimalt med plass. De praktiske pakkposene som følger med flere av teppene gjør det også mulig å komprimere dem enda tettere. Ta med deg tepper til reise, camping, fjelltur eller piknik.

Kvalitetsutstyr til turen

Hos oss kan du være sikker på at du finner godt utstyr som du kan bruke på turen. Vi har gjort et grundig utvalg av varer som vi anser for å være de beste. Man kan klikke seg frem til nyheter og produkter i ro og mak i sitt eget hjem, og lese om hvert produkt. På denne måten kan du være trygg på at du velger det som passer dine individuelle behov og ønskemål. Enten du legger ut på langtur eller skal ut med båten etter jobb, blir opplevelsen bedre og lettere å nyte med riktig utstyr.