Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR

Camping Dusjer

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Easy Camp Solar dusj Svart
Easy Camp Solar dusj Svart Svart
Easy Camp
Solar dusj Svart
Veil. pris 159 kr 139 kr
- 12 %
UTSALG

Ekte naturentusiaster dusjer ute!

Skal du virkelig kjøre stil på din utvalgte campsite, har vi på addnature.no alt av praktiske campingmøbler, telt, soveposer og brukervennlige campingkjøkken. For å toppe campingopplevelsen ytterligere, gå for en campingdusj! Hvilken følelse er det ikke å stå i en soloppvarmet dusjstråle midt i villmarken, og kjenne kroppen slappe av etter en varm dag ved sjøen eller en hard vandringssøkt i fjellet. Ren magi! For en billig penge får du akkurat den forfriskende timeouten du trenger, med en sammenleggbar vannbeholder hengende fra nærmeste tre. Hvem har sagt at en skal fire på krava selv om en har lagt ut på tur?
Campingdusj fra Exped

Invester i en campingdusj med finesser

Skal du på klatreeventyr eller ta en vandring i skog og mark, er det viktig å dra på minst mulig enten du går eller sykler for å komme deg frem til teltplassen. Vi har smarte løsninger for deg som ønsker hygieneluksus også når du er i friluft. En lett sammenleggbar dusj på 20 L veier nesten ingenting, og i sort utførelse får du også oppvarmingseffekt om du legger den i solen. For å minimere din oppakning kan du også velge en lettvekts sammenleggbar dusj med dusjslange, hvor du kan bruke beholderen som både pumpe og vanntett pakkepose når den ikke er i bruk som vannforsyner. Luftmadrasser med selvoppblåsbar funksjon har best av å toppes med en pumpe. Puster du selv på plass den siste liggekomforten, kan madrassen ta skade av fukten som blir liggende igjen som kondens inni madrassen. Med bare et par tråkk på den kombinerte dusj, pakke og pumpeposen, så har du enkelt unngått problemet.
Med kompromissløse løsninger strekker vi oss for å gjøre din ekstremutfart og campingtur så behagelig som mulig. For dedikerte vandrere sørger vi for at praktiske finesser gjør det enkelt for deg å oppnå dine mål som friluftentusiast. Realiser dusjdrømmen utendørs med en dusj fra addnature.no. Våre sammenleggbare campingdusjmodeller har også superlette dusjslanger med av/på ventil, bedre blir det ikke. Sett dusjmunnstykket i beholderen og du er klar! Trykket avtar ettersom beholderen tømmes, da det er selve vekten av vannet som skaper trykket som treffer dusjhodet. Litt øvelse, og du vet akkurat når sjamponeringen bør avsluttes for å stå fresh og fin med den deilige fornemmelsen av bare bein på konglebunn en fin sommerdag.