Funksjonelle fleecegensere | Til alle slags aktiviteter
Online sykkelbutikk
FRAKT OG LEVERING
Mindre varer
Bestillingsverdi STANDARD
Opptil 999 kr 89 kr
Fra 999 kr Gratis
Større varer (f.eks kajakk)
Bestillingsverdi STANDARD
alltid 299 kr

Alle fraktomkostninger er inkl. mva.
Pakker ligger vanligvis i omtrent 14 dager fra ankomstdagen hos postombudet, og deretter returneres de automatisk til oss.

Hjemlevering
Bring

Om du velger hjemlevering sendes pakken din rett hjem til døren. Når du har valgt hjemlevering sendes pakken med Bring til din folkeregistrerte adresse. Før Bring leverer pakken din blir du kontaktet av Bring via telefon eller SMS slik at dere kan bli enige om tid for leveranse, mellom 17.00 og 21.00. Du mottar et SMS når pakken er lastet på bil og blir oppringt av sjåføren 30-60 min før avtalt tid for leveranse.

Hva skjer om jeg ikke er hjemme til avtalt tid?

  • Om du ikke kan ta imot pakken på avtalt tid, blir pakken levert til et postombud eller en pakkeautomat.
  • Svarer du ikke på telefonen vil det allikevel skje et leveringsforsøk. Mislykkes leveringsforsøket, blir pakken levert til nærmeste ombud.
  • Havner pakken hos et ombud er det fortsatt mulig å få den utkjørt, da mot en ekstra avgift.

Utleveringssted
Bring

Din bestilling leveres til det utleveringsstedet du har valgt. Når pakken ankommer utleveringstedet, mottar du en SMS med hentekode til det telefonnummeret du oppga i bestillingen. Normal leveringstid er 1-4 virkedager fra forsendelsen forlater vårt lager.

Tips!

Last gjerne ned Posten appen. Der kan du få oppdateringer og følge pakkens reise til deg.

Hva er leveringstiden?

Den estimerte leveringstiden for din bestilling vises i kassen. Leveringstidene varierer avhengig av om du har bestilt en større eller mindre vare. Du kan spore bestillingen din for å få et overblikk over hvor den er til enhver tid.

Utenlandsfrakt

Vi leverer kun til adresser i Norge. Vi forbeholder oss rettigheten til å avbestille alle pakker med utenlandsk leveringsadresse.