Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR
Klatring
Enove
Stiftet i 1998 av den tidligere verdensmesteren i buldring Mauro Calibani, lager E9 i dag klatreklær med både funksjon og leken design i tankene. Mye av klærnes inspirasjon kommer fra Mauros tid på sandsteinene i Meschia og er både designet og tilvirket i Italia.

E9

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • S
  • L

Farge

  • Grå
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
E9 Jessy Bukser Dame Grå
E9 Jessy Bukser Dame Grå Grå
E9
Jessy Bukser Dame Grå
Veil. pris 739 kr 249 kr
  • Versjoner: SL
- 66 %
E9 Jessy Bukser Dame Svart
E9 Jessy Bukser Dame Svart Svart
E9
Jessy Bukser Dame Svart
Veil. pris 739 kr 229 kr
  • Versjoner: S
- 69 %

Klatreklær for og av klatrere

Opphavsmannen bak det italienske klatremerket E9 er Mauro Calibani, tidligere verdensmester i buldring. Som en erfaren klatrer, vet Calibani godt hvilke krav og forventninger han hadde til utstyret sitt i klatreveggen. Dette merket lager klatreklær for klatrere – det vil si klær som støtter klatrere i klatreveggen, som er behagelige å ha på seg og klatre i. Klær som ser like bra ut som de føles på kroppen. Calibani og E9 jobber hele tiden for å videreutvikle produktene sine for å kunne tilby alle klatrere akkurat de klærne de trenger til enhver tid – uansett om man klatrer innendørs eller utendørs, og om man buldrer eller driver med bigwall-klatring.

Naturopplevelser med god samvittighet

Klatring er en sport for de som elsker ekstreme naturopplevelser. Derfor er det naturlig for E9 å ha et ekstra fokus på natur og miljø i sin produksjon. Produktene deres lages lokalt i Italia, og de er bevisste på hvilke materialer som benyttes i klærne deres. De streber etter å utelukke bruken av plast og plastfibre i klærne, og de samarbeider med ulike internasjonale bærekraftsprosjekter. E9 er med andre ord et merke som tar naturen og miljøspørsmål på alvor. Det er klær som lar deg nyte naturen med god samvittighet.

Klær og tilbehør til flere aktiviteter

Her på Addnature har vi samlet et variert utvalg av plagg og utstyr fra E9. På denne siden finner du alt du trenger for å lage et komplett klatreantrekk som er behagelig, stilig og funksjonelt. Her kan du også finne praktiske tilbehør til klatreturen – som for eksempel kalkposer. I tillegg til klatreklær, passer også mange av E9s plagg til andre aktiviteter. Se gjennom utvalget vårt av klær til løping og yoga, og velg det som passer best for deg og din bruk.

Vi kan altså tilby en variert rekke med produkter til klatring og andre aktiviteter. Bla gjennom hele utvalget vårt, og gjør deg klar for en uforglemmelig tur! Vi har blant annet:

  • Klatrebukser
  • Klatreshorts
  • Klatreskjorter