Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
deuter - klatre de høyeste toppene med tradisjon og innovasjon

I 1898 begynte deuter å produsere og behandle ekstremt slitesterke stoffer i Augsburg. I utgangspunktet produserte merket hovedsakelig telt, som ble brukt blant annet på ekspedisjoner i Himalaya. Fra 1968 produserte deuter revolusjonerende ryggsekker laget av nylon og har nå spesialisert seg på robuste ryggsekker og soveposer, som er markedsledende i Tyskland på grunn av sin førsteklasses kvalitet.

Toppkategorier

Nye produkter fra deuter

deuter

4 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Farge

  • Grå
  • Oransje
  • Blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
deuter Orbit -5° SL Sovepose Orange
deuter Orbit -5° SL Sovepose Orange Orange
deuter
Orbit -5° SL Sovepose Orange
Veil. pris 1 319 kr 1 179 kr
gratis frakt
  • Versjoner: Left Zipper
- 10 %
UTSALG
deuter Orbit -5° Sovepose Lang Orange/Blå
deuter Orbit -5° Sovepose Lang Orange/Blå Orange/Blå
deuter
Orbit -5° Sovepose Lang Orange/Blå
Veil. pris 1 419 kr 1 279 kr
gratis frakt
  • Versjoner: Left Zipper
UTSALG
deuter KC Fotløkker Grå
deuter KC Fotløkker Grå Grå
deuter
KC Fotløkker Grå
Veil. pris 139 kr 59 kr
- 57 %
deuter KC Hakepute Grå
deuter KC Hakepute Grå Grå
deuter
KC Hakepute Grå
Veil. pris 239 kr 79 kr
- 66 %
UTSALG

Kom deg ut i skog og mark med gode løpesko

deuter er en ledende produsent av soveposer, bager og ryggsekker av slitesterke materialer som tåler røff bruk, enten du tar sikte på de høyeste fjelltoppene som Himalaya eller småturer i nærområdet ditt. Det tyske merket tilbyr også komfortable bæremeiser for dem som vil ut på tur med småbarn. Historien til dette populære merket for friluftsutstyr kan spores helt tilbake til 1898, og utstyret deres har vært brukt til store og krevende ekspedisjoner i nesten hundre år. I dag tilbyr de produkter til både store og små eventyrere, enten dere skal på korte eller lange turer.

Vi har turutstyret for deg som vil ut i naturen

Addnature er en friluftsbutikk for alle som vil ut i naturen, uansett om du vil på lange ekspedisjoner eller rusle deg en tur i marka. Vi har produkter for hele familien. Våre ansatte er en gjeng med eventyrere som elsker alt fra surfing til vandring, og vi har derfor god kjennskap til turutstyr og forskjellige utendørsaktivitetersporter.deuter Race EXP Air Vi står klare til å hjelpe deg ut på nye eventyr – ikke nøl med å ta kontakt med oss om du trenger hjelp med å velge ut utstyr og turbekledning.

Smarte og tekniske løsninger for telt og ryggsekker

deuter er godt kjent for sine avanserte og smarte løsninger som gjør turlivet ditt enklere. De tilbyr tursekker til mange forskjellige formål, enten du vil stå på ski i Alpene, gå opp Galdhøpiggen eller ta deg endra på telttur med barna. Det finnes praktiske og behagelige barnesekker for de små, og sykkelentusiastene kan fryde seg over sykkelsekker som er spesielt utviklet for deres komfort.

Turen blir bedre med riktig sekk på ryggen

Det er viktig å velge seg ut en god sekk for å unngå øm nakke og hodepine. deuter tilbyr et stort utvalg med forskjellig lengde og passform, slik at du kan velge noe som passer godt på nettopp din rygg. Sekkene fås dessuten i forskjellige størrelser, noe som gjør det enkelt å pakke til både småturer og lange ekspedisjoner. Det er ikke særlig behagelig å gå med små sekker med masse ting dinglende på utsiden, og det anbefales å velge en sekk på minst 50 liter om du liker å dra av sted på telt- og hytteturer i fjellet. Du finner sekker blant utvalget med god plass til både klesbytte, stormkjøkken og sovepose. Skulle du trenge en ny sovepose, så finner du mange varianter til både voksne og barn blant utvalget til deuter.