Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
null
Bliz
Bliz ble etablert i 2007 og har siden den gang blitt et kjent merke innen, spesielt, langrenn, sykling og løping. Bliz brukes av toppidrettsutøvere ved både trening og konkurranser. Bliz produserer solbriller og goggles som fungerer til både sport og hverdags, som kan brukes innen ulike nivåer i ulike idretter.

Bliz

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Bliz – når du vil se bra ut

Bliz er solbrille- og gogglesmerket som passer til både sport og livet utendørs, og som har blitt spesielt populært innen langrenn, sykling og løping. Toppidrettsutøvere bruker Bliz både ved konkurranser og trening, og Bliz-produktene kan selvfølgelig brukes på forskjellige nivåer i mange forskjellige idretter.

Solbriller og goggles fra Bliz gir deg skandinavisk kvalitet

Bliz er beskyttelsesutstyr med røtter i skandinaviske steinurer og tømmer. Dette merket tilbyr deg det beste innen skandinavisk idérikdom og håndverk minimalistisk design, dokumentert kvalitet og produkter som tåler mye. Bliz-produktene er utviklet for å tåle det barske skandinaviske klimaet, og er en soleklar lagspiller når du vil teste deg selv i nye utfordringer.

Nøkkelord for dette merket er funksjonalitet og brukervennlighet. Dette for å utvikle produkter som beskytter deg og øynene dine på best mulig måte.

Bliz goggles – designet for å tåle tøffe utfordringer

Bliz samarbeider med toppidrettsutøvere. Derfor kan du ha tillit til at dette er produkter som holder når du får vind i håret, skitt i ansiktet og svette i øynene. Bliz er et merke for deg som elsker å være aktiv, og som vil ha produkter som lar deg teste egne grenser.

Ski-goggles fra Bliz gir deg førsteklasses beskyttelse når du trenger det. Du kan velge mellom flere forskjellige modeller, slik at du alltid kan finne et par som passer til deg og ansiktet ditt. Merket fører også goggles som passer til forskjellige aldersgrupper. Hensikten er at du skal kunne bruke goggles som gir deg et kult design, maksimal funksjon og best mulig komfort. Da føler du deg stilig og sikker, og kan fokusere på å kjøre bra på ski.

Velg solbriller fra Bliz når du vil føle deg trygg og beskyttet

Solbrillene fra Bliz er virkelig noe helt for seg selv. De er utviklet slik at du stenger skadelige og irriterende solstråler ute, enten de reflekteres fra vann, snø eller andre skinnende overflater. Derfor er de helt perfekte når du nyter en dag på sjøen, kjører bil eller driver med favorittsporten din. Alle solbriller fra Bliz har linser med kategori 3-filter.