Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

X-Bionic

4 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

 • XS
 • L
 • XXL

Farge

 • Grå
 • Oransje
 • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
X-Bionic The Trick Running Pants Short Dame Svart
X-Bionic The Trick Running Pants Short Dame Svart Svart
X-Bionic
The Trick Running Pants Short Dame Svart
Veil. pris 889 kr 509 kr
 • Versjoner: XSL
- 42 %
X-Bionic Speed EVO Running Shirt SS Dame Orange
X-Bionic Speed EVO Running Shirt SS Dame Orange Orange
X-Bionic
Speed EVO Running Shirt SS Dame Orange
Veil. pris 799 kr 479 kr
 • Versjoner: L
- 40 %
X-Bionic Effektor Workout Power Shirt SS Dame Grå
X-Bionic Effektor Workout Power Shirt SS Dame Grå Grå
X-Bionic
Effektor Workout Power Shirt SS Dame Grå
Veil. pris 889 kr 529 kr
 • Versjoner: XS
- 40 %
X-Bionic Aero Løpeshorts Herre Svart
X-Bionic Aero Løpeshorts Herre Svart Svart
X-Bionic
Aero Løpeshorts Herre Svart
Veil. pris 709 kr 409 kr
 • Versjoner: XXL
- 42 %

Treningsplagg med industriell ingeniørkunst

X-Bionic har som mål å utvikle produkter med den samme kreativiteten og det samme pågangsmotet som driver utviklingen av sportsbiler og flyteknologi. De optimaliserer plaggenes aerodynamikk, overflatestruktur, stabiliseringsevner og temperaturkontroll for å levere treningstøy som er i toppskiktet når det gjelder funksjonalitet og ytelse. Teknologien bak X-Bionics arbeid er på linje med den ypperste ingeniørkunst. For en løper, vil det å ta på seg en av X-Bionics løpeplagg kunne sammenlignes som en racerbilsjåfør som setter seg inn i en Formel 1-bil. Gode prestasjoner starter med høytytende teknologi.

Med inspirasjon fra naturen

At noe er «bionisk», betyr at man tar lærdom fra naturen når man utvikler teknologi. Man ser på hvordan dyr og planter og andre organismer løser problemer i naturen, og forsøke å anvende dette i ny teknologi. X-Bionic ser til naturen i sin streben etter å skape de raskeste, sterkeste og beste plaggene innen sport og idrett. Siden selskapet ble startet i år 2000, har X-Bionic registrert mer enn 700 patenter, og det er ingenting som tyder på at de har planer om å stoppe der. Gjennom patenterte tekstiler og teknologi, kan X-Bionic tilby uovertruffen funksjonalitet innen vannavstøtende, vindtette og pustende plagg – og noen av deres beste design finner du her på Addnature.

Funksjonsplagg for optimal trening

Få mest mulig ut av treningsøkten, og sjekk ut utvalget vårt av treningstøy fra X-Bionic. Alle plaggene er optimalisert for at du skal få en så behagelig og effektiv økt som mulig. Når det er ekstra varmt i luften, kan for eksempel en ermeløs singlet eller t-skjorte med pustende og fukttransporterende evner være et godt alternativ. Langermede løpeskjorter er på sin side velegnet til løping året rundt. Vi har også korte og lange løpebukser og shorts. Disse kommer både i modeller med en stabiliserende kompresjonseffekt og i løsere og luftigere modeller til varmere vær. Hos X-Bionic etterlates ingenting til tilfeldighetene, og plaggene deres har alltid en funksjon – så finn dine favoritter, og gjør deg klar til å yte ditt beste!