Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Søkestenger

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Sikkerhetsverktøy i hånda

Det er lite som slår følelsen av å sette utfor upreparerte løyper og begi seg ut i ukjent terreng. Vi i Addnature ønsker at du skal ha muligheten til å gjøre dette på en trygg og underholdene måte. For å få til dette er det nødvendig å ta visse forhåndsregler fordi vi vet at å kjøre i uutforskede fjellområder medfører en viss risiko. Vi kan aldri fjerne all denne risikoen, men ved bruk av for eksempel søkestenger kan du undersøke snødybder og skulle uhellet inntreffe har du et verktøy som kan bidra i søket.

Verktøyet til ditt neste eventyr

Addnature er butikken som elsker frihetsfølelsen naturen tilbyr. Dette er grunnen til at vi tilbyr et stort utvalg av produkter med høy kvalitet – slik at nettopp du kan kjenne på friheten som for eksempel det å sette utfor en bakke byr på. Arva Pro 3.20 ProbeTa en titt på de produktene vi har å tilby for vi tror at de kommer til å passe til ditt neste eventyr.

Hvis ulykken inntreffer?

Vi vet alle at hvis et snøskred inntreffer så er det ønskelig å løse situasjonen så raskt som mulig. Det ideelle vil være å befinne seg der det ikke skjer og for å oppnå det kan vi ta visse forhåndsregler og gjøre forarbeid for å finne hvor og når risikoen for et skred er størst. Til dette kan du bruke søkestenger. Disse kan brukes til å identifisere snødybden og størrelsen på de forskjellige lagene i snøen. Denne lærdommen kan kombineres med kunnskap om vær og vind, slik at du kan fastslå sannsynligheten for et snøskred. Skjer det derimot et snøskred er det viktig at du handler raskt for å avgjøre om noen har blitt begravd. Om noen blir begravd av skredet vil søkestenger kunne bidra til å gjøre den siste delen av søket mye enklere. Når personen er lokalisert kan søkestengen også brukes til å avgjøre hvor dypt ned hun eller han er begravet. Det er viktig å påpeke at søkestenger ikke forhindrer ulykker, men bidrar til at du kan ta kunnskapsbaserte avgjørelser og er et viktig verktøy om ulykken skulle inntreffe. Det er viktig at du, som fjellvettreglene sier, tar hensyn til vær- og skredvarsel. Addnature tilbyr søkestenger i forskjellige lengder som alle er enkle å bruke, brettes raskt sammen og tar lite plass i sekken. Vi gjør dette fordi vi ønsker at du skal kunne kjøre i sikre områder og kunne håndtere de ulykker som måtte inntreffe.