Online sykkelbutikk
Fjellsko til nye eventyr | Finn dine favoritter til tursesongen

Skredsett

2 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Ortovox Avalanche Rescue Kit Zoom+ blue ocean blue ocean
Ortovox
Avalanche Rescue Kit Zoom+ blue ocean
3.389 kr 2.899 kr
- 14 %
gratis frakt
Ortovox Avalanche Rescue Kit Zoom+ blue ocean
Black Diamond Guide BT Avalanche Set
Black Diamond
Guide BT Avalanche Set
5.589 kr 4.099 kr
- 1.490 kr
gratis frakt
Black Diamond Guide BT Avalanche Set

Skikkelig rystet til en topptur

Når du skal ut på toppturer som inkluderer at du skal gå med ski på beina, er det flere ting å tenke på. Først av alt så bør du planlegge turen nøye, og gjøre deg kjent med området du skal begi deg ut på. Nordmenn flest har gått på skiturer i flere år på fjellet, men for at det skal gi en best mulig opplevelse bør du ha med deg riktig utstyr. Addnature har heldigvis et variert utvalg av utstyr som du kommer til å trenge i tilfelle du skulle ferdes på fjell med skredfare. Dette er nemlig en nettbutikk for ekte friluftsmennesker, som er drevet av friluftsmennesker. Du kan derfor forvente å finne akkurat det du trenger til en god og trygg tur. Noen foretrekker å gå for å kjøpe inn separate ting, mens andre foretrekker å gå for en pakke. Dersom du er ganske ny til dette, anbefales det å gå for en pakke.


Riktig utstyr gir god opplevelse på turHeldigvis finner du en sikkerhetspakke, om du er usikker på hva du trenger.Mammut skredsett på Addnature.no I denne pakken får du med det som er vanlig å ha med seg av skredsett: digital skredsøker, søkestang og spade. I en søksfase vil lydsignalene hjelpe deg frem, så du kun trenger å bruke øynene når det trengs. Du får beskjed for når du går i feil retning og hvor mange grader du eventuelt skal snu deg. Søkeren kan også finne andre begravde personer og dybden som er under snøen. Videre trengs en søkerstang eller skredsonde som det kalles. Denne er til måling av snøtetthet og dybde til hjelp for dimensjonene for området til utgraving før måking. En søkerstang monteres veldig enkelt, og tar lite plass når den er sammenslått. Noen spader kan trekkes ut mens andre kan legges sammen med enkelt grep. Spadene er robuste og lette å bære med seg på toppturer. Utvalget kommer selvsagt i ulike farger og design.


Toppturer kalles randonnée

Visste du at toppturene som vi Nordmenn er så godt kjent med kalles randonnée på fransk og står for "å gå på fjelltur?"" I randonnée så brukes alpinski til skiturer på fjellet. Hensikten er å gå på ski oppover fjelltoppene, og deretter kjøre ned igjen med ski og få på seg en fritidsbukse når man er hjemme. Det er en ganske ny men populær idrett i Norge. Det er derfor behovet for skredsett har økt i det siste. Addnature ser selv viktigheten med å ha inne trygt utstyr, som du kan ha med deg i tilfelle.