Online sykkelbutikk
På farten i byen | Naviger i asfaltjungelen med stil

Sendere og Mottakere

5 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Mammut Barryvox S Avalanche Transceiver Europe
Mammut Barryvox S Avalanche Transceiver Europe
Mammut
Barryvox S Avalanche Transceiver Europe
4.689 kr
gratis frakt
Ortovox Zoom+ Blå
Ortovox Zoom+ Blå Blå
Ortovox
Zoom+ Blå
2.789 kr 2.149 kr
- 23 %
gratis frakt
Mammut Barryvox Avalanche Transceiver Europe
Mammut Barryvox Avalanche Transceiver Europe
Mammut
Barryvox Avalanche Transceiver Europe
3.689 kr 3.579 kr
gratis frakt
Black Diamond Recon BT Beacon
Black Diamond Recon BT Beacon
Black Diamond
Recon BT Beacon
3.589 kr 3.369 kr
gratis frakt
Black Diamond Guide BT Beacon
Black Diamond Guide BT Beacon
Black Diamond
Guide BT Beacon
4.689 kr 4.229 kr
gratis frakt

Kjøp din neste skredsøker hos Addnature

Vi har opptil flere modeller med sendere og mottakere til bruk i fjellet. Disse er uunnværlige i situasjoner hvor det skulle oppstå skred. Derfor bør alle og enhver ha en transceiver med seg når de ferdes på områder med skredfare. Katalogen vår inneholder modeller fra kjente produsenter. De er enkle å bruke og laget i høy kvalitet. Finn den skredsøkeren som passer deg best og legg ut på tur med god samvittighet. Med en lavinesøker fra nettbutikken vår blir turen tryggere.

Livreddende teknologi for fjellturen

Sendere og mottakere til bruk i fjellet går også under navn som skredsøker, lavinesøker eller transceiver. Dette er utstyr som kan redde liv hvis det går skred i fjellet. De forutsetter at man er minst to, og at samtlige i følget har med seg skredsøker og solid spade. En transceiver kan både sende og motta signaler, derav navnet. Det anbefales at man gjør seg kjent med hvordan sender-mottakeren fungerer i forkant av turen. Pieps Micro TransceiverIkke alle skredsøkere er like, og derfor bør både du og den eller de du skal på tur med øve litt sammen på forhånd. På den måten slipper man å få panikk dersom uhellet først er ute. Når det går skred begynner en kamp mot tiden, og man har ikke mange minuttene på seg før det er for sent. Når du skal velge hvilken modell du skal kjøpe må du vurdere flere faktorer. En lavinesøker med mange funksjoner vil kanskje ikke være like rask som en enklere variant. Dermed er det faktisk sånn at en mer avansert variant passer best for nybegynnere, siden de ofte viser posisjonen til skredofferet mer nøyaktig. Som regel fungerer skredsøkeren ved hjelp av lydsignaler. De som søker kan dermed orientere seg i takt med at søkeren piper.

Bedre føre var enn etter snar

Selv om skredsøkere med sendere og mottakere ikke står i fjellvettreglene, anbefales de allikevel på det sterkeste. Det er viktig å ta høyde for skred, særlig i perioder hvor det foregår smelting i fjellet. Off-piste og frikjøring byr på utrolige panoramaer, men denne typen kjøring kommer ikke helt uten risiko. Med rett skredutstyr som inkluderer skred- eller lavinesøker er du godt rustet for å føle deg sikker mens du nyter snøen. En skredsøker kan utgjøre forskjellen mellom liv og død dersom farlige situasjoner oppstår. Finn sendere og mottakere til den neste turen, så kan dere ferdes utenfor løypene med god samvittighet.