Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Støvler

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Mondopoint

  • 23 2
  • 24 2
  • 25 2
  • 27 1
  • 28 1

Farge

  • Rosa
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Dynafit Beast Turstøvler Dame Rosa/Svart
Dynafit Beast Turstøvler Dame Rosa/Svart Rosa/Svart
Dynafit
Beast Turstøvler Dame Rosa/Svart
Veil. pris 5 459 kr 4 389 kr
gratis frakt
  • Tilgjengelig i mange størrelser!
- 19 %
Dynafit Beast Turstøvler Herre Svart
Dynafit Beast Turstøvler Herre Svart Svart
Dynafit
Beast Turstøvler Herre Svart
Veil. pris 7 299 kr 4 389 kr
gratis frakt
  • Tilgjengelig i mange størrelser!
- 39 %

Slitesterke og tekniske randonee- og freeridestøvler

Frihetsfølelsen, med fornemmelsen av å være i ett med naturen og elementene, ja den opplevelsen tas til helt nye høyder med en god randonee- og freeridestøvel. Med en fantastisk frigjørende kombinasjon av binding og støvel kan du glemme avhengigheten av skiheiser og preppede løyper. Støvelen kan løses ut fra bindingens hælkappe i oppoverbakkene, og den stilles inn i gåmodus eller kjøremodus alt etter hva du har foran deg. Med påvirkelige separate deler i støvelen sørger den for fleksibilitet og stabilisering, avhengig om du skal opp eller ned. Dette er teknologi som spiller på lag med de absolutt beste alpine aktørene, som vil bestemme sin egen rute opp for å få den heftigste offpiste-kjøringen ned. Bevar lekenheten i deg og invester i en allsidig støvel for randonee og freeride. På våre nettsider har vi modeller fra det absolutt øverste segmentet i markedet, for både dame og herre. Sjekk utvalget og finn din nye støvel for sesongen på addnature.no!
Scarpa støvler

La kjøringen avgjøre behovene dine

Begrepet randonne betegner systemet der støvelen kan løses ut fra bindingen mens du klatrer effektivt opp fjellet for egen motor, for så å frikjøre ned. Med feller under skiene kan du gå med større lengde i tråkket, og lengre steg betyr mer effektiv og uanstrengt forflytning. En behagelig måte å komme seg opp bakkene på, på jakt etter det etterlengtede rennet ned bratte fjellsider. Lettvekts randoneestøvler tar utgangspunkt i fjellskistøvelen mer enn den klumpete alpinstøvelen, og har muligheten for å veksle mellom gåmodus og kjøremodus. Et par vridningsstive freeridestøvler passer til en rekke bruksområder. Støvlene er smidige og komfortable nok til å håndtere mengder av løssnø, men samtidig stive nok for dristige nedkjøringer og stor fart. En rå toppturstøvel for brattkjøringsentusiaster fungerer godt både på opptur og nedtur, og det stive skallet balanserer god flex opp mot distinkt kraftoverføring. En komfortabel og presis lettvektsstøvel med et befriende gåutslag gir deg en behagelig tur opp bratte heng og suverene kjøreegenskaper for frikjøringen ned igjen. Bindinger med gåfunksjon er lette, og kombinert med smidigere støvler gir dette deg en suveren mulighet til å bevege deg utenfor de oppgåtte tråkkene. La eventyreren i deg utfordres med en fantastisk støvel fra addnature.no!

Velg kun det beste for ditt neste freeride eventyr!

Det er flott å trekke på seg et par fullverdige og smidige freeridestøvler med behagelig innersko og god plass til tærne i front. For best mulig kontakt med skiene og underlaget er det viktig at støvelen sitter godt og omsluttende om foten. Gode spenner sørger for at du kan justere passform individuelt for optimal tilpasning. Spesielt om du bruker en bred ski, må støvelen sitte godt og sikre deg distinkt og fin kontroll mot skien. Det finnes støvler beregnet på henholdsvis smal, normal og bred lest, med innerskum som former seg støttende rundt foten. Ser du for deg flere dager i løypa enn på toppturer, kan du gå for støvler i den mer solide enden av skalaen. Vurder hva som er viktig for deg og din kjørestil når du velger støvler. Vurder støvelens fremovervinklingsgrad i kjøremodus, bevegelsesutslag i gåmodus, støvlenes vekt og hvor lettjustert overgangen mellom utfor- og oppovermodus er. Vurder også hvor rask lukking støvelens spenner og powerstraps er, og sjekk om skaft og innerstøvel har god følsomhet mot skiene og gir deg god kraftoverføring. Støvlenes bindingskompatibilitet er også viktig, eventuelt med støttekloss for å hindre fleksing. Det finnes støvler for nybegynnere eller viderekomne, og noen støvler har avtakbar plasttunge som stiver av støvelen på turen ned. En uttakbar innersåle kan også ha sine fordeler for praktisk lufting etter endt kjøring.

Støvelteknologi som spiller på lag med offpiste-kjøreren

Tungt utstyr og stive støvler stjeler lysten til å bestige toppene for å gyve løs på krevende nedfarter. Det finnes ikke moro å bevege seg i fjellet når kreftene går tom og gnagsårene begynner å danne seg i kantete støvler. Med lange dagsmarsjer og flere timer igjen til basecamp er det fantastisk å dra på seg et par smidige freeridestøvler som kjennes lette og behagelige på foten, men uten å gå på kompromiss med kjøreegenskaper. Vi har solide frikjøringsstøvler i vårt sortiment, men leverer også en superlett og kjapp turstøvel for gramjegeren som vil prestere optimalt på tur og i konkurranser ned krevende fjellsider. Med enklere avstivning i skaftdelen gir den en fleksibel og behagelig frikjøringsstøvel som tar deg dit du vil.>br>