Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Staver

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Farge

  • Blå
  • Svart
  • Sølv

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Camp Ski Track trekkstenger
Camp Ski Track trekkstenger
Camp
Ski Track trekkstenger
Veil. pris 699 kr 519 kr
  • Versjoner: 83-140cm
- 25 %
Komperdell Backcountry Poler sølv
Komperdell Backcountry Poler sølv sølv
Komperdell
Backcountry Poler sølv
Veil. pris 719 kr 419 kr
  • Versjoner: 130cm155cm
- 41 %

Rett stav, rett løype

Staver har alltid vært et hett tema, kanskje spesielt for de som bruker dem mens de har ski på beina. Mange husker kanskje hva som skjedde med staven til både Oddvar Brå og andre, og å unngå nettopp det er kanskje en av grunnene til at du er her hos oss i dag? Både teknologi og metoder har utviklet seg mye siden den staven brakk, og i dag finnes det både skistaver og turstaver i mange forskjellige utførelser, spesialisert for bruksområdet sitt og ikke minst for nivået til brukeren. Det er i stadig endring, og dermed trenger du den rette staven – den samme som du brukte for 10 år siden holder kanskje rett og slett ikke mål lenger. Black Diamond staver

Kom på rett spor, med Addnature

Vi er kanskje en av Norges beste nettbutikker for de som virkelig liker å være utendørs, og mye av det handler om at vi som jobber her, er like mye friluftsentusiaster som deg! Hos oss finner du både klatrere, syklister, skikjørere og alt der i mellom, så nesten uansett hva du liker å drive med, så har vi folk som kan det aller meste. Trenger du råd eller hjelp med å velge de beste, nye stavene for det som du liker å holde på med, er det bare å ta kontakt – vi hjelper deg mer enn gjerne, uansett hva det måtte være. I nettbutikken på addnature.no finner du tusenvis på tusenvis av produkter som hjelper deg ut av sofaen, og opp på de høyeste toppene – enten det er en fjelltopp du er ute etter, eller rett og slett toppformen.

Staver er ikke bare staver

Det finnes mange forskjellige staver der ute, så å velge den som er rett for deg, er kanskje ikke bare enkelt, alltid. Noe av det første du bør gjøre, er å tenke gjennom hva du skal bruke staven til. Skal det være en turstav, en støtte eller en skistav? Etter det, må du finne ut hvilken størrelse som både passer for deg, og som du liker best – det er tross alt du som skal bruke den, og det er ikke alltid at under armen-trikset passer, selv om det kanskje er det beste utgangspunktet. Så er det materialet, grepet og ikke minst vekten – alle de tingene er viktige faktorer for å velge den rette staven, og en nøye utvalgt stav gjør at du kan ha glede av den i årevis fremover. En god stav, eller et par med dem, blir mer enn gjerne med på tur, og hjelper deg frem i både gjørme, snø og på solskinnsføre. Men, selv om vi snakker mye om teknologi og innovasjoner her hos oss, så trenger du ikke være metallurg for å velge deg ut den rette staven. De aller fleste av dem er laget av lette legeringer og materialer, som aluminium og karbon, og er enkle å få med seg – både frem og tilbake, og noen av de største skiprodusentene lager selvsagt også staver – hvis du liker skiene, er for eksempel sjansene store for at du finner de perfekte stavene for deg fra det samme merket.
Sjekk ut hva slags staver vi kan tilby deg, her på Addnature, i dag! Nettbutikken vår holder åpent døgnet rundt, sånn at du kan shoppe når det passer som aller best for deg. Du slipper å løpe rundt i mange forskjellige butikker for å finne det du trenger – vi er sikre på at uansett hva slags ekspedisjon du skal på, så kan vi utstyre deg for en trygg, komfortabel og utmerket tur – både frem, og tilbake. Med staver fra Addnature kan du være sikker på at du får levert den beste kvaliteten, på den raskeste og sikreste måten, rett hjem til deg!