Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Randonee Utstyr

7 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Produkt

  • Oppbevaring 1
  • Trugetilbehør 3
  • Voks & Vokstilbehør 3

Farge

  • Gul
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Vauhti Pure One Cold 60 g
Vauhti Pure One Cold 60 g
Vauhti
Pure One Cold 60 g
Veil. pris 239 kr 119 kr
- 50 %
Vauhti Pure One Wet 60 g
Vauhti Pure One Wet 60 g
Vauhti
Pure One Wet 60 g
Veil. pris 239 kr 119 kr
- 50 %
MSR Snøsko bag Svart
MSR Snøsko bag Svart Svart
MSR
Snøsko bag Svart
Veil. pris 399 kr 369 kr
Atlas snøskosekk L til 36"
Atlas snøskosekk L til 36"
Atlas
snøskosekk L til 36"
Veil. pris 399 kr 269 kr
- 32 %
Atlas snøskosekk M
Atlas snøskosekk M
Atlas
snøskosekk M
Veil. pris 399 kr 339 kr
- 15 %
Garmont Outsole Freeride
Garmont Outsole Freeride
Garmont
Outsole Freeride
Veil. pris 469 kr 429 kr
  • Versjoner: 285295305
Vauhti Pro Cold Liquid Glide 80ml
Vauhti Pro Cold Liquid Glide 80ml
Vauhti
Pro Cold Liquid Glide 80ml
Veil. pris 689 kr 329 kr
- 52 %

Toppturski

Er du en av dem som kjenner at beina kribler etter å løpe opp neste fjell når du skimter de første snøfnuggene som daler ned utenfor vinduet ditt? Eller klarer du ikke å vente til neste gang du skal få oppleve følelsen av frikjøring nedover bratte skråninger? I begge tilfeller har du kommet til rett sted. Hos oss har vi alt til deg som elsker å kombinere tunge oppoverbakker med høy fart nedover. Vi i Addnature har nemlig et bredt utvalg av randonee-utstyr av aller høyeste kvalitet. Alt for at du skal få kunne nyte vinteren på sitt beste, mens du gjør det du elsker å gjøre med utstyr som holder seg i mange år fremover.

Om oss

Ikke lenge etter at vi grunnla butikken vår i Sverige, rakk Addnature å bli kjent for sin høye kvalitet og brede utvalg av produkter innen villmark og friluftsliv. Nå gleder vi oss til å begynne å dele lidenskapen vår for utendørsopplevelser med våre kjære naboer i vest. Black Diamond Glidelite Mohair Mix STSVi ser frem til å kunne tilby deg det beste utstyret og den beste bekledningen til utendørsaktiviteter til meget gunstige priser. Enten du har tenkt deg på fjelltur, brevandring eller en alpintur med fart og spenning, har vi alt det du leter etter.

Vårt utstyr til toppturski

Av alpine sporter kan vi blant annet tilby et konkurrerende stort utvalg av randonee-utstyr. Hvis sporten høres ny og skummel ut for deg, trenger du ikke frykte: Randonee kommer fra fransk og betyr rett og slett å gå på fjelltur. Finn ut hvilket snødekket fjell du ønsker å bestige denne sesongen, så finner vi frem utstyret til deg – enkelt og trygt i vår nettbutikk. Enten du trenger nye ski, bindinger til dine nye ski eller god, gammeldags voks for å få skiene dine til å gli slik du vil, har vi det meste i vårt sortiment. Ta også en titt på skistøvlene, fellene og stavene våre, putt dem i handlevognen og utstyrslisten din er snart komplett! Vi har utstyr i alle slags prisklasser, men vi tilbyr kun produkter fra anerkjente og etterspurte leverandører – alt for å gjøre din skiopplevelse så profesjonell som mulig. Hvis du er nysgjerrig på randonee og dette er din første sesong, kan det være lurt å prøve noen av våre klassiske toppturski. Hvis du derimot har drevet med sporten en stund og ønsker litt mer lek og moro, kan våre twin-tipski være noe for deg. I sortimentet vårt finner du med andre ord randonee-utstyr til enhver smak, i flere forskjellige farger og i flere forskjellige størrelser. Ta en titt på sortimentet vårt eller kontakt kundeservice dersom du lurer på noe. God skiferie!