Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Randonee Bindinger

3 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Merker

Farge

  • Gul
  • Grå
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Dynafit ST Rotation 7 Skibinding Gul
Dynafit ST Rotation 7 Skibinding Gul Gul
Dynafit
ST Rotation 7 Skibinding Gul
Veil. pris 4 789 kr 3 629 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 100cm82cm92cm
- 24 %
OAC EA JR Binding Barn
OAC EA JR Binding Barn
OAC
EA JR Binding Barn
Veil. pris 1 389 kr 879 kr
- 36 %
Dynafit ST Rotation 12 Skibinding Svart
Dynafit ST Rotation 12 Skibinding Svart Svart
Dynafit
ST Rotation 12 Skibinding Svart
Veil. pris 5 189 kr 3 999 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 90cm
- 22 %

Bindinger til randonee-turen

Randonee er en skisport som blir stadig mer populær. Det gir en ubeskrivelig mestringsfølelse å bestige de bratte fjellene, og en fantastisk frihetsfølelse å se hvit puddersnø ligge urørt foran seg før man setter utfor fjellsidene og frikjører hele veien ned igjen. For å få mest mulig ut av randonee-turene, trenger man det rette utstyret – og noe av det mest avgjørende for turen er å velge det riktige paret med randonee-bindinger.

Noen ting du bør tenke over

Her på Addnature har vi samlet en rekke randonee-bindinger som passer til en rekke ulike behov og kjørestiler. For å finne den rette bindingen, bør du klikke deg inn på hvert enkelt produkt og se gjennom de enkelte spesifikasjonene. Noe av det du bør tenke på, er DIN-verdien til bindingen. DIN-verdien angir hvor mye motstand bindingen tåler – det vil si hvor mye som skal til før bindingen løses ut. Kroppsvekt, kjørestil og egne preferanser vil selvfølgelig spille inn på hvilken verdi man bør velge, men generelt sett vil bindinger med lav DIN-verdi passe for mer forsiktig kjøring, mens bindinger med høy DIN-verdi passer for de mer voldsomme turene.

Bindingens vekt er noe annet man bør tenke over. Også her må man vurdere hvilke ønsker og behov man selv har. En tung binding vil generelt sett tåle mer enn lette bindinger, men vil til gjengjeld være tyngre å bære med seg til toppen av fjellet. Klikk deg inn på hvert enkelt produkt, og bestem selv hvilke spesifikasjoner som passer best for deg og din randonee-stil. Uansett hva du velger, vil du finne randonee-bindinger av høy kvalitet på denne siden – så velg og vrak blant et stort utvalg bindinger!

Annet randonee-utstyr

Trenger du mer utstyr til turen? Sjekk også ut resten av utvalget vårt innen randonee. Vi har alt du trenger av utstyr og tilbehør for å få en uforglemmelig tur på fjelltoppene:

  • Randonee-ski
  • Støvler
  • Staver
  • Randonee-utstyr