Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Pulker

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Få full frihet med stort pakkvolum på tur

For deg som har behov for å ha med deg ekstra bagasje på skitur, har vi et utvalg røffe og retningsstabile varepulker for både korte og lange distanser. Deres mange smarte detaljer og gode lastesystemer gir deg en ubesværet frakt av ditt friluftsutstyr. Med en robust og strømlinjeformet lettvektspulk som ligger stabilt i snøen, kan du trekke med deg alt utstyret du trenger for en bra tur. Når knirkende kald nysnø har lagt seg i fjellet, er det mange som ikke kan vente med å få spent på seg skiene for en flott naturopplevelse i hvitt.
Vi har spesialisert oss på fjellutstyr for alpine eventyr, og har et bredt sortiment for dedikerte friluftsentusiaster som ønsker å ta skituren litt lenger enn til nærmeste serveringshytte i marka. På addnature.no finner du pulker designet med funksjonalitet og brukerkomfort i høysetet. Vi har førsteklasses pulker fra leverandører som er kjent for å utvikle en rekke flotte modeller for transport av barn og ekspedisjonsutstyr. Med ulikt lastevolum i varepulkene bestemmer du selv balansen mellom størrelse og smidighet i ekvipasjen. Pulkene kombineres med nødvendige seler og trekkdrag med parallellstenger for en trygg og behagelig turopplevelse. Tenk gjennom ditt transportbehov, og finn den pulken som gjør din tur inn i fjellheimen så komfortabel som mulig.
Fjellpulken pulk

Stor lastekapasitet i robuste konstruksjoner

En pulk har mange anvendelsesområder. For storfamilien på dagstur innover i løypene trengs det ofte litt ekstra forebyggende virksomhet for å holde humøret oppe hos de yngste deltakerne. En pulk gir uvurderlige muligheter for lasting av ekstra tøy, rikelig med god mat og drikke og nok ved til opptenning av stemningsskapende bål. Den gir også en super mulighet for skyss av små og slitne langrennsløpere når motbakkene blir for drøye eller nedfarten for bratt og skummel.
Skal du være ute i friluft i flere dager, skal det pakkes en del utstyr både for overnatting, matlagning og klesskift. Med sitt høye pakkvolum gir en varepulk deg alt du trenger av lastekapasitet for overnattingsturer og ekstremekspedisjoner. Den romslige bagasjeposen i nylon er produsert i slitesterkt materiale som holder formen og tåler litt hard medfart fra skare og velt, uten å ta skade. Om den skulle bli skitten, er den enkel å vaske av. Skroget er i støttålig glassfiber som glir effektivt og godt på alle typer føre. Med ekstra lomme foran og direkte adgang til bagasjen gjennom en toveis glidelås bak er det enkelt å hente frem en overtrekksbukse om været skulle slå om. Solide kompresjonsstropper og festepunkter gjør det enkelt å låse bagasjen tett og presist mot brettet. Med en strikt og aerodynamisk oppakning ligger pulken godt mot underlaget, selv når den er fullastet og vel så det. Sørger du for å legge tungt tilbehør som telt, termos, ved, verktøy og annet ekstrautstyr nederst, ligger pulken stødig i trekkstengene bak deg. Ønsker du å ha drikke og utstyr som truger og spade lett tilgjengelig, kan det ganske enkelt stroppes fast til utsiden av nylonduken.

Tilbehør til pulk

Med et støtabsorberende drag får du en god opplevelse i sporet, selv med en tungt lastet pulk og ekstra pakkhøyde. Våre sammenleggbare parallelldrag med smidige glassfiberstenger kjennes stødige og solide ved bruk. De inngir tillit, selv når du må dra en tung bør over krappe skavlkanter. Elastisiteten i stengene gjør at det kjennes komfortabelt, selv når pulken ligger godt på skeive i spesielt kupert terreng.
Draselen har hoftebelte med real polstring samt justerbare skulderreimer for individuell tilpasning for optimal bærekomfort. En tettsittende sele gir deg god trekkevne og sikker følsomhet mot pulken. Den fordeler trykket godt når pulken kommer på bakfra ved oppbremsing og nedoverbakke.
Den kan være en fordel å investere i et formsydd transporttrekk i polyester dersom pulken skal fraktes på biltaket. En skitten pulk glir dårligere og er mindre delikat i bruk.

Komfortable løsninger for barn i pulk

For deg som ønsker å frakte med deg barn i pulk, leverer vi UV-beskyttende skjermer. De passer til enkle og doble barnepulkmodeller med betryggende veltebøyler på sidene. Skjermen gir barnet godt utsyn, samtidig som den skjermer godt mot vind og sol. Den har en solid konstruksjon og robuste betjeningsfester med gode justeringsmuligheter. En forsterkende aluminiumrand rundt skjermen gir barnet økt sikkerhet i løypen. En egen ryggstøtte sikrer en god sittestilling i pulken. Den er enkel å montere og kan justeres med stropp for ønsket vinkel i pulken. For en frihetsfølelse det er når den lille kan ligge lunt og godt, mens du selv legger turen over den lengste sløyfen mens minsten sover! Start med korte turer for de minste barna som ennå ikke har utviklet god sittestyrke i ryggen, og unngå de kaldeste dagene. Stopp opp med jevne mellomrom, og sjekk nøye at barnet har det godt og varmt. Det er spesielt viktig å kjenne at utsatte steder, som føtter, hender og ansikt, er godt temperert.