Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

VILKÅR OG BETINGELSER


§1 Avtalevilkår


Disse vilkårene gjelder mellom kunden og internetstores GmbH, Friedrichstraße 6, D- 70174, Stuttgart, Germany. De gjelder utelukkende for transaksjoner gjort via nettbutikken bikester.no.


§2 Tilbud, levering og dellevering


(1) Utvalget av produkter på vår nettbutikk bikester.no utgjør ikke et bindende tilbud fra vår side.

(2) Varer leveres ikke til kunder utenfor Norge. Vi leverer heller ikke til Jan Mayen og Svalbard.

(3) Dersom varen du har bestilt er utsolgt, forbeholder vi oss retten til å annullere ordren.

(4) Vi forbeholder oss retten til å foreta en delvis levering til kunden så snart vi har varen på lager og kan utføre forsendelsen.


§3 Ansvar


(1) Erstatningskrav fra kunden er utelukket fra vårt ansvarsområde. Dette gjelder krav om erstatning ved død, legemsbeskadigelse, helseproblemer eller skader fra vesentlige kontraktsforpliktelser. Eksempelvis skader forårsaket av forsettlig eller grov uaktsomhet av oss eller en av våre representanter eller juridiske representanter.

(2) Ved skade som følge av at vi ikke har oppfylt kontrakten, tar vi ansvar for kontraktsforpliktelser, som forutsigbare skader. Gjelder ikke skader forårsaket av uaktsomhet, eller skader som innebærer erstatningskrav fra kunder for dødsfall, legemsbeskadigelse eller helseproblemer.

(3) Endringer av paragraf 1 og 2 gjelder kun til fordel for våre representanter og juridiske representanter, når det gjøres direkte mot disse aktørene.

(4) Reglene vedrørende produktansvar forblir uendret.

§4 Vilkår for rabattkupong

Følgende vilkår gjelder for rabattkuponger, om ikke annet er avtalt. Vilkårene gjelder ikke for gavekort som kjøpes i vår nettbutikk.
(1) Rabattkupongen kan kunn anvendes I vår nettbutikk. For å innløse kupongen må den samme emailadressen brukes som den kupongen ble sendt til. Kupongen kan ikke overføres til noen andre. Kunn en kupong kan innløses pr bestilling. Kuponger kan ikke kombineres, byttes til kontanter og kan ikke settes sammen.

(2) Gyldighetsperioden og i visse tilfeller minsteverdi (ink, MOMS, EKSKL. fraktekostnader og gebyrer) er dokumentert i kampanjen i forbindelse med hvilke kupong som sendes ut.

(3) Kupongverdier fordeles på de bestilte produktene. Hvis du bestemmer deg for å returnere et eller flere produkter, vil verdien av bilaget trekkes forholdsmessig fra hver av de bestilte produktene. Hvis kupongen er forbeholdt et minimum ordrebeløp, må de resterende produktenes verdi overstige dette beløpet. Ellers kan ikke kupongen innløses. Hvis du returnerer bestilte produkter med rabatt, får du ikke beløpet fra kupongen tilbake og den kan den ikke brukes på nytt.

(4) Rabattkupongen gjelder ikke for produkter fra merkene: Cube, RFR, Endura, Ghost, Trek, ORBEA, Kona, Garmin, Cannondale, Bianchi, BMC, Lapierre, Giant, Diamant, LIV, Cervelo, Focus, Kalkhoff, Haibike, Winora, Koga, VSF Fahrradmanufaktur, La Sportiva, Patagonia, Yeti, Hilleberg.

§ 5 Tvisteløsning

EU-kommisjonen tilbyr en online tvisteløsningsplattform (ODR), som du finner her https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Januar 2022