Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.


Barnevogner

(20 Produkter)
Se mer vogner
 1. VogntIlbehør

  Farge

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • kr - kr
  Velg
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Velg riktig barnevogn for deg og barnet ditt

Et av det viktigste utstyret man trenger til babyen og små barn, er en barnevogn. Det finnes ikke noe fasitsvar på hvordan en barnevogn må være, men den skal føles trygg å bruke for både foreldre og barn, og ikke minst være ergonomisk utformet slik at den som triller ikke får vondt i armer, skuldre og rygg. Trilleturer er godt for både foreldre og barn, og det er mange foreldre som foretrekker at barnet tar middagsluren sin i barnevognen også etter at de er over babystadiet. Hvis barnet ditt fortsatt er en liten baby, sover den nok ganske mye av dagen, og da er en trilletur en perfekt anledning for mor eller far til å få litt frisk luft samtidig som babyen sover.
Det finnes mange best-i-test-artikler om barnevogner, nettopp fordi dette er et svært viktig utstyr for småbarnsforeldre. Å kjøpe en barnevogn er i tillegg dyrt, noe som betyr at de fleste ønsker å få en oversikt over hva som finnes på markedet før de bestemmer seg. Hvis man investerer i en solid vogn, vil denne også kunne brukes til neste baby hvis man planlegger å få flere barn.

Faktorer å tenke på når du skal kjøpe vogn

At barnet ditt er komfortabelt når det ligger i vognen, er selvfølgelig veldig viktig. Men minst like viktig er det at du som skal trille den også har det komfortabelt, og at trilleturen forløper mest mulig smertefritt. Nedenfor har vi listet opp enkelte faktorer det kan være lurt å ha i bakhodet når man skal velge barnevogn:
 • Komfort. Det er viktig at babyen har det godt. Her burde du også tenke på om vognen har muligheter for justeringer i ryggen, slik at barnet ditt kan sitte når det blir litt større.
 • Plass til utstyr. En baby krever mye utstyr. Når man beveger seg ut døren, vil de fleste småbarnsforeldre ta med seg en bag med bleier, skifteklær, våtservietter osv., og dette må det være mulig å få plass til i en barnevogn.
 • Styring. Det siste du ønsker er en barnevogn som er vanskelig å styre, spesielt hvis du går på andre underlag enn asfalt. Her kan det være lurt å sjekke ut ulike tester som er foretatt, da dette er et aspekt de fleste legger vekt på. At vognen har justerbart håndtak er absolutt å foretrekke slik at den kan tilpasses den som styrer den.
 • Sesong. En barnevogn som ikke kan brukes på vinterføre er ikke å foretrekke ettersom du vil trenge vognen året igjennom til en nyfødt baby. Her er det også lurt å vurdere hvilket materiale som er best tilpasset det været og miljøet du ønsker å bruke vognen i.
 • Sammenslåing. Å enkelt kunne slå sammen vognen når den skal legges inn i bilen, er noe de fleste stressede småbarnsforeldre kan sette pris på.
 • Hjul. Noen vogner kommer med fire hjul, andre har bare tre. Hjultype varierer også, for eksempel så finnes det blant annet plasthjul, gummihjul og lufthjul på markedet. Hvilken type hjul du burde ha, er litt avhengig av hvor du skal bruke vognen din.

For en sporty og aktiv livsstil

De aller fleste går til innkjøp av en barnevogn som de kan bruke hele året – og til alle tenkelige ærender. Flere bruker også trilleturen som en sjanse til å gjøre noen ærend i butikken. Da er det greit at det er plass til noen handleposer under vognen, slik at du slipper å bære disse i tillegg til å trille vognen. Det er også viktig å huske på at hvis du skal bruke vognen på vinteren, er det også viktig at det er plass til en god vinterpose i vognen slik at barnet ditt ikke fryser.
På markedet kan man se en utvikling de siste årene hvor sportsvogner blir mer og mer populære. Foreldre ønsker barnevogner som de kan bruke både langs veien og på en sti i skogen, på joggetur eller gåtur. Mange foreldre tar også i bruk vogner til å feste bak sykkelen slik at de kan frakte barna for eksempel til og fra barnehagen. Her må man dog passe på at vognen er laget for at babyer også kan ligge i denne, ettersom de fleste sykkelvogner er tilpasset litt større barn. Hos Addnature.no finner du et bredt utvalg av barnevogner for en sporty livsstil.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå