Bærestoler og tilbehør

(34 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER
Se mer vogner og stativ
 1. Bilstativ
 2. Vogner

  Merker

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Farge

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • kr - kr
  Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Perfekt for å ta med barnet på tur

For deg som har barn og som liker å gå turer i skog og mark, er bæremeisen et helt genialt utstyr. De små føttene klarer kanskje ikke å gå så langt, men det er ingen grunn til at barnet ikke kan få være med på tur. Ved å bære barnet ditt i en bæremeis, får både du og barnet ditt en mest mulig behagelig tur. Vi garanterer deg at barnet ditt kommer til å synes det er en opplevelse å oppleve skogen eller fjellet fra den trygge posisjonen på mamma eller pappas rygg. Du som bærer får også litt ekstra treningsutbytte av turen, og det er vel ikke å forakte?

Faktorer å tenke på når du skal kjøpe

Å finne ut av hvilken bæremeis man skal gå for, kan være en vanskelig affære. Det finnes utrolig mange forskjellige bæremeiser fra ulike produsenter på markedet, og det er ikke slik at én passer til alle. Her er noen faktorer det kan være lurt å tenke over når du skal gå til innkjøp av en bæremeis:
 • Bæresystemet. Det er lurt å legge litt vekt på hvilket bæresystem meisen har før du kjøper den. Hvilke justeringsmuligheter har den for eksempel i rygglengden?
 • Komfort til barnet. Det er svært viktig at barnet ditt sitter både komfortabelt og trygt i bæremeisen. Har den for eksempel hodestøtte og stigbøyler til føttene?
 • Passform. Sørg for at bæremeisen er tilpasset alderen på barnet ditt. Noen er laget for større barn, andre for de mindre. Her er det også viktig å tenke på den maksimale vektbelastningen til bæremeisen – på denne måten kan du bruke bæremeisen over flere år i takt med at barnet ditt vokser.
 • Pris. Det er ikke nødvendigvis slik at den dyreste bæremeisen er den beste. Her kan det være lurt å vurdere pris opp mot hvor mye du faktisk kommer til å bruke meisen. Men husk at prisen ikke må gå på bekostning av verken din eller ditt barns komfort.
 • Smarte løsninger. En bæremeis med smarte løsninger, er absolutt å foretrekke. Som for eksempel lett tilgjengelig drikkebeholder når du eller barnet ditt blir tørst, eller ryggespeil som gjør at du kan ha kontakt med barnet ditt mens du går. Dette er en trygghetsfaktor for både deg og barnet ditt.
 • Totalvekt. Det er ikke gøy å ha en bæremeis som veier for mye før barnet har fått plass oppi den. En bæremeis med lavest mulig totalvekt, er absolutt å foretrekke. I alle fall for deg som ikke orker å bære for tungt.
Hvis det er første gang du skal ut med barnet ditt på tur i en bæremeis, kan det være lurt å starte med noen kortere turer før du legger ut på en lang fjelltur. Dette er fordi både du og barnet ditt skal bli vant til å bruke den. Slik unngår du også å få unødvendige belastningsskader, eller at barnet ditt slår seg vrang én time inn i fjellturen som tar flere timer.

Bæremeiser fra kjente produsenter hos Addnature

En ordentlig god bæremeis er en investering for familien din. Hvis du planlegger å få flere barn i fremtiden, kan den også brukes til disse barna. Her gjelder det selvfølgelig å gå til innkjøp av en bæremeis av kvalitet, samt at den tas godt vare på både når den er i bruk og når den lagres i boden eller skapet. Det er en stor glede for barna å få lov til å være med på tur, og dette er garantert minner som både du og barna dine kommer til å ha for alltid. Et bredt utvalg av ulike bæremeiser til bruk på både korte og lengre turer, finnes du hos Addnature. Du får fri frakt når du handler for over 500 kr hos oss, og hvis du mot formodning ikke skulle være helt fornøyd med kjøpet ditt, har du selvfølgelig gratis retur.


Trenger du hjelp?
Har du spørsmål?
Kontakt våre eksperter her!
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå