Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt til fotturen - sko, staver og ryggsekker

Barnevogner

3 Produkter
Filter
Nullstill

Antall sitteplasser

  • 1 2
  • 2 1

Belastning i kg

kg
kg

Vekt (ca.) i kg

kg
kg

Merker

Farge

  • Gul
  • Grønn
  • Grønn-blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Thule Chariot Lite 2 sykkelhenger Grønn
Thule Chariot Lite 2 sykkelhenger Grønn Grønn
Thule
Chariot Lite 2 sykkelhenger Grønn
8.689 kr 8.169 kr
gratis frakt
Thule Chariot Sport sykkelhenger Gul
Thule Chariot Sport sykkelhenger Gul Gul
Thule
Chariot Sport sykkelhenger Gul
13.989 kr 13.149 kr
gratis frakt
Thule Chariot Cross sykkelhenger Bensin
Thule Chariot Cross sykkelhenger Bensin Bensin
Thule
Chariot Cross sykkelhenger Bensin
10.489 kr 9.859 kr
gratis frakt

Store og små, ut på tur

Det er jo ikke noe moro å være igjen hjemme, mens alle andre drar ut på tur! Barnevogner er kanskje den beste måten for de minste å være med på, selv om været ikke alltid er i godlune, så gjør en god barnevogn det mulig å ta med minstemann ut. Vi kan ikke styre været, men vi kan definitivt styre hva vi bruker til å ta med den lille ut, og enten man liker å sykle eller bare skal trille en tur til butikken eller ut for å se på livet, så finner du det som trengs her på addnature.no. Thule barnevogn

Naturen er for alle!

Addnature er en av Norges største nettbutikker for alt som har med natur og friluftsliv å gjøre, og det betyr at du ikke bare finner utstyr og tilbehør for proffene, eller bare for de voksne. Det betyr at selv for de aller minste, finnes det masse snacks her hos oss. De kan kanskje ikke klikke seg inn på nettbutikken vår, addnature.no, på egen hånd, men vi som har noen flere år på baken finner i alle fall de beste tingene frem til de er gamle nok til å velge selv. Da er kanskje de fleste av dem for gamle for barnevognene, men det betyr bare at resten av verden, og Addnature, ligger åpen!

Vogn, sete, eller begge deler?

Siden du er her hos oss på Addnature, har vi en idé om at du liker å være ute i naturen, og bruke det meste av fritiden din, enten på å komme deg opp av sofaen for å trene, eller på å tusle en tur i skogen med hunden eller ta en runde rundt treningsløypa med sykkelen. De minste trenger jo litt ekstra utstyr for å kunne holde følge – vi voksne har tross alt litt lengre bein, som regel… Med den rette barnevognen, enten den skal skyves for hånd eller trekkes etter sykkelen, skaper stor glede, og kanskje ikke minst enda mer samhold i familien – det er ikke lenger noen aktiviteter som er forbeholdt de voksne, og det er ikke lenger aktiviteter som gjør at du må la minstemann være igjen hjemme. Mer natur- og treningsglede, helt fra starten av, mer samhold og mer moro sammen, betyr en mer harmonisk familie. Derfor er det viktig at du velger deg den rette barnevognen for ditt bruk, og selv om du eller dere kanskje har arvet en vogn fra foreldre eller søsken, så er det også viktig å huske på at teknologien og utviklingen ikke står stille. Det gjelder selvsagt barnevogner også.

Sikkerheten i høysetet

De av oss som er vant til å ferdes på sykkel, vet at det kan være en risikabel affære, og sikkerheten er viktig. Det gjelder ikke minst når de yngste medlemmene av familien skal være med. Å velge en ny vogn, med de nyeste materialene og designene, kan derfor være en god idé. Hos Addnature finner du barnevogner, både for rusleturer og sykkelturer, som er laget med tanke på at sikkerheten skal stå først. Form og funksjon er også viktig for sikkerheten, tro det eller ei, og nye, innovative løsninger for å gjøre sykkelvogner og barnevogner stivere, mer solide og samtidig lettere og smidigere hjelper til med både utseendet og enkel bruk. Sjekk ut barnevogner i alle mulige former, størrelser, farger og vi hjelper deg gjerne med å finne den som passer best for deg. Her hos oss finner du ekte friluftsentusiaster, treningsfantaster og aktive folk, som vet et og annet om det vi holder på med. Så enten du er proff, amatør eller søndagskjører, så finner vi det utstyret du trenger, fra ny barnevogn til ekspedisjonsutstyr.