Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
Ta med den minste
Mange familier har som tradisjon å dra på sykkeltur i helgen. En sykkelvogn er porten til barnets fremtidige kjærlighet til vind i håret og hjul på asfalt. Våre sykkelvogner setter sikkerheten først, og når du skal kjøpe en, pass på at den har trepunktsbelte og at barnet har hjelm. Vi har også multifunksjonelle barnevogner som kan brukes på løpeturen.

Vogner

6 Produkter
Filter
Nullstill

Serien

  • THULE Chariot 2

Farge

  • Svart
  • Gjennomsiktig

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Thule Regntrekk for 2-seter vogn
Thule Regntrekk for 2-seter vogn
Thule
Regntrekk for 2-seter vogn
759 kr
Thule Console 2
Thule Console 2
Thule
Console 2
759 kr
Thule Cargo 1 stativ
Thule Cargo 1 stativ
Thule
Cargo 1 stativ
979 kr
Thule Oppbevaringsdeksel
Thule Oppbevaringsdeksel
Thule
Oppbevaringsdeksel
869 kr
Thule Shimano E-Thru Akseladapter sett 12x1,5
Thule Shimano E-Thru Akseladapter sett 12x1,5
Thule
Shimano E-Thru Akseladapter sett 12x1,5
819 kr
Thule Chariot 2 Pute
Thule Chariot 2 Pute
Thule
Chariot 2 Pute
979 kr

Like aktiv med småbarn

Barn er så absolutt ingen hindring for en aktiv livsstil, kanskje heller en stor motivator. Her har vi vogner som du kan plassere en eller to småbarn i, når du skal ut på sykkel-, ski- eller joggetur.Thule Chariot Sport2 vogn på Addnature.no Med det rette tilbehøret er vognene enkelt tilpasset til sykkel-, ski- eller joggeturen, og du kan trygt feste vognen og legge ut på tur. Vi i Addnature har samlet de vognene som vi foretrekker her, og med en lang erfaring fra et friluftsliv vet vi at disse vognene kan forenkle nettopp det å ta med småbarn ut. Siden 2000 har vi formidlet utstyr som gjør det enklere å nyte friluftslivet ute i naturen, dermed gjenstår det bare for deg å plusse på natur.

Trygt, lett og enkelt

Vognen ligner et bur med stengene sine, og dette er noe som beskytter og oppfyller sikkerhetsstandarden. Med sikkerhetsbelter på setene sikrer du barnet i setet når det sitter. Bare du skaffer deg det rette tilbehøret til vognen, så kan du bruke den nesten overalt. Så lenge du sikrer den slik det er beskrevet og sikrer småbarna når de sitter i vognen, er systemet konstruert slik at det er trygt å bruke. De fleste er av lett aluminium og er derfor ikke tunge i seg selv når du skal opp i fart, og du kan dessuten enkelt pakke den sammen og ta den med deg i bil, på toget eller på flyet. Med ergonomiske detaljer som posisjonen til håndtaket, er det lett å trille vognen når du går eller jogger. Det følger med ett eller to ekstra hjul som støtter vognen når du triller.

Smarte, praktiske detaljer

Trekket over vognen har et vindu, slik at barna kan se ut og følge med på tur. Dette vinduet beskytter dem mot UV-lys, sterk motvind og regn. Trekket er også prydet med reflekser og vognene har baklykter for å være synlig i trafikken. Setene i vognen er myke og ryggen på setene ligger litt bakover slik at det er behagelig å sitte. De kan lett tilpasses og tas ut når du skal vaske dem. For deg som liker en kaffekopp og en rusletur, kan du kjøpe koppeholdere til vognen med plass til kaffekopp og en drikkeflaske samt en praktisk lomme til andre småting.