Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
bilstativheader
Bilstativ som gjør hverdagen lettere
I denne kategorien finner du alle typer bilstativ og tilbehør. Alt fra takstativ til mindre sykkelstativ. Ta en titt og du finner det du trenger.

Bilstativ

3 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart
  • Sølv

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Thule Ride Adapter 9 mm
Thule Ride Adapter 9 mm
Thule
Ride Adapter 9 mm
Veil. pris 509 kr 459 kr
Thule gjennomgående akseladapter Ø12-15mm for forhjulholder
Thule gjennomgående akseladapter Ø12-15mm for forhjulholder
Thule
gjennomgående akseladapter Ø12-15mm for forhjulholder
269 kr
Thule WingBar Edge Takbar 680 mm Svart
Thule WingBar Edge Takbar 680 mm Svart Svart
Thule
WingBar Edge Takbar 680 mm Svart
1 039 kr
gratis frakt

Sikker frakt av din favorittsykkel

Vi har sikre og plasseffektive sykkelstativer for enkel transport av dine sykler, og vi leverer en rekke solide modeller for frakt av sykkel på både tak og hengerfeste. Med god forankring av sykkelen og trygg hurtigspenning av stropper er du sikret at sykkelen står godt, selv over lange distanser. De enkleste stativene med intuitive løsninger for frakt av sykkel er suverene til bruk en gang imellom. Men er du proffsyklist eller en litt over gjennomsnittet ivrig amatør, kan du ha behov for løsninger som har større kapasitet og stødigere konstruksjon. Hvilken modell du skal velge, blir et prisspørsmål samtidig som brukerkomfort, ulik vektsertifisering og ulik tilpasning til rammedimensjoner gir ulike profiler og ulike brukeregenskaper. Muligheten for å legge sammen stativet til et plassvennlig utgave har også stor verdi dersom du skal oppbevare stativet i bagasjerommet eller bare rår over én garasjeplass i et parkeringsanlegg.
Thule bilstativ

Gode løsninger for feste bak på bilen

I vårt sortiment for hengerfestede stativer med verktøyløs montering har vi prisgunstige og kompakte ekspress-saksemodeller som klipses på hengerfestet. Vi har også påkostede, tiltbare, profesjonelle utgaver for stødig og presis frakt av opptil 4 sykler. Skal du på ferie eller frakte sykkelen over lengre distanser, bør du gå for de sterkeste modellene. Med en ekstra solid og sammenleggbar sykkelholder til montering på hengerfeste, har du smidig og sikker transport av opptil 4 sykler. Kjempefint for familieturer i ferien eller for sykkeltrening langt utenfor allfarvei. Gummibelagte armer gir godt feste, samtidig som det skåner rammen mot slitasjemerker. En sterk og god stropp kan strammes tett rundt syklene, slik at du unngår at de ligger og jigger underveis. Med en spak får du dessuten mulighet til å stille inn vinklingen på stativet. Dermed kan du tilte stativet unna i en håndvending, for så å komme til bagasjerommet selv når syklene står i stativet. Vippefunksjonen er jo virkelig en fordel når du har fullpakket feriebil, og bare trenger den ekstra jakken du innser at du stappet nederst i oppakningen. Stativene er kompatible med de fleste bakluker. Stativene er lette å klappe over ulike typer hengerfester, ettersom de enkelt justeres opp mot de ulike typene kuler. En elkontakt og egen lysramme med skilt gir god synlighet, og panelet kan justeres i lengden etter montering for best mulig tilpasning. Strammestropper med kraftige festeklemmer reduserer slark, mens stødige mellomstag bestemmer avstand mellom syklene, og hindrer at syklene beveger seg.

Stabil innfesting på biltaket

Om du foretrekker å frakte sykkelen på taket, har vi slanke og effektive takstativ for én sykkel, der forgaffelen er godt innfestet i en låsebrackett for optimal posisjonering av sykkelen. Diagonale hurtigspenner fester bakhjulet. Det finnes også stativer med rammeholder som kan foldes ned mot taket når stativet ikke er i bruk. Stativenes hurtiginnfesting er kompatibel med ulike takbars, samtidig som de er låsbare om du vil gå fra bilen en liten tur. Investerer du i en egen slidebar, blir lasting av sykkelen enda mer bekvemmelig.

Tilbehør for en aktiv hverdag

Vi har alt du kan trenge av tilbehør til sykkelstativet ditt. Trenger du rammeadaptere, adapter for gaffelmontering, ekspansjonsutstyr, sporadaptere eller ekstra stropper, så ta en titt på vårt utvalg på addnature.no For deg som lever et aktivt liv, har vi også stødige kajakkstativ med omsluttende gripeform med et godt grep om kajakkens bunn. Et låsbart spennebånd med integrert stålvaier hindrer at utstyret blir stjålet fra taket. Vi har også nedfellbart takstativ for opptil 2 kajakker samt et utvalg skistativer for ulik frakt av dine forskjellige skityper.