Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen
Så de minste også kan være med
Her finner du bæremeis for både lange og korte turer, i alle prisklasser. La den minste oppleve verden fra ryggen!

Bærestoler

7 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

vekt i g

g
g

Farge

  • Grå
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Osprey Poco Plus Barnebærer Svart
Osprey Poco Plus Barnebærer Svart Svart
Osprey
Poco Plus Barnebærer Svart
4 469 kr
gratis frakt
  • Versjoner: One Size
Osprey Poco LT Barnebærer Svart
Osprey Poco LT Barnebærer Svart Svart
Osprey
Poco LT Barnebærer Svart
Veil. pris 3 459 kr 3 219 kr
gratis frakt
Osprey Poco Plus Barnebærer Blå
Osprey Poco Plus Barnebærer Blå Blå
Osprey
Poco Plus Barnebærer Blå
4 469 kr
gratis frakt
  • Versjoner: One Size
Osprey Poco LT Barnebærer Grå
Osprey Poco LT Barnebærer Grå Grå
Osprey
Poco LT Barnebærer Grå
Veil. pris 3 459 kr 3 254 kr
gratis frakt
Osprey Poco Barnebærer Svart
Osprey Poco Barnebærer Svart Svart
Osprey
Poco Barnebærer Svart
Veil. pris 4 399 kr 3 939 kr
gratis frakt
  • Versjoner: One Size
- 10 %
Osprey Poco Barnebærer Blå
Osprey Poco Barnebærer Blå Blå
Osprey
Poco Barnebærer Blå
Veil. pris 4 399 kr 3 884 kr
gratis frakt
  • Versjoner: One Size
- 11 %
Osprey Poco LT Barnebærer Blå
Osprey Poco LT Barnebærer Blå Blå
Osprey
Poco LT Barnebærer Blå
Veil. pris 3 459 kr 3 254 kr
gratis frakt

Bæremeiser

Mange tror kanskje at å få barn betyr slutten på favorittaktivitetene i skog, fjell og villmark, og at man må vente til barna vokser til før en igjen får nyte den norske naturen. Heldigvis er det ikke slik. Vi har nemlig løsningen for deg som kjenner at beina kribler etter å bestige et nytt fjell kort tid etter at familien ble utvidet: våre praktiske og ergonomiske bærestoler. Disse er perfekte for deg som ønsker å fortsette å oppleve det vakre friluftslivet selv og som samtidig ønsker å eksponere barnet ditt for utendørsaktiviteter fra tidlig alder. Kanskje vil dette til og med føre til at hen ikke bare har glede av det som barn, men at det også inspirerer til å holde på de sunne interessene i voksen alder. Ta en titt på vårt sortiment av bærestoler og finn en som passer for deg og ditt barn!

Hvem vi er

Addnature startet i det små, men nå er vi stolte av å kunne tilby et omfattende utvalg av produkter innen villmark, friluftsliv og sport. Deuter Kid Comfort ActiveKvaliteten og kompetansen vi etter hvert ble godt kjent for i Sverige, førte nemlig til stor suksess hos Söta bror. Endelig har vi rettet nesen mot Norge, og vi ser frem til å kunne tilby gode sportsprodukter til mennesker som er opptatt av det som livet har å by på utendørs. Du ser kanskje etter produkter til din neste skitur eller fottur med familien? Da har vi det du leter etter. Sjekk for eksempel ut utvalget vårt av bærestoler under!

Vårt utvalg av bæremeiser

Vi er stolte av å ha håndplukket bærestoler av aller høyeste kvalitet, produsert av verdenskjente leverandører for å gi deg og barnet ditt den mest mulig komfortable og praktiske opplevelsen på tur. Mange av stolene har et justerbart og ventilerende ryggpanel og hoftebelte for god passform, slik at du kan bære minsten i flere timer med mest mulig komfort. Vi tilbyr også sekker med stabiliseringsreimer som lar deg justere ryggsekkens tyngdepunkt for økt behag. Noen av meisene har i tillegg et justerbart, ergonomisk sete i plysj eller avtakbare fotstøtter som gjør at barnet kan hvile beina og bytte stilling – alt for barnets komfort. Vi har også stoler som gir deg muligheten til å velge mellom å løfte barnet ovenfra eller fra siden. Flere av bæremeisene har flust av lommer, slik at du får plass til ikke bare barnet, men også verdisaker, klær, vann, bleier, regnklær og mye mer. Vi tilbyr til og med sekker med smarte speil som lar deg følge med på hva som skjer bakover. Da vi setter barnets sikkerhet som første prioritering, har vi bæremeiser i sortimentet som er TÜV-godkjent etter tyske sikkerhetsstandarder. Ta en titt i sortimentet vår og finn den perfekte bæremeisen for deg!