Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Skibagger

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

En ny bestevenn til skiene dine

Det er en litt sliten klisjé at nordmenn er født med ski på bena – eller en skibag i skapet – men for alle oss som holder til her i nord, er det kanskje noe litt ekstra som trekker oss ut for å spenne på oss de tingene som får det til å gå fort over alt det hvite. På veien dit trenger du beskyttelse og praktisk oppbevaring til verktøyet ditt, nemlig paret eller parene med ski som du har med deg. Med den rette skibaggen har du oppbevaring og beskyttelse til både nye ski og de som allerede er godt innkjørt, staver, votter og det du trenger av preparering. Å ha det moro på ski er noe for de aller fleste, men for de som er litt ekstra opptatt av at skiene skal holde på toppformen, er det viktig å ta litt forholdsregler.


Transport til vintersport, uten bekymringer

Transporten til og fra bakkene eller viddene, eller lysløypen for den saks skyld, er nok noe av det som mange har utfordringer med. Det kan fort bli både risikabelt og dyrt å prøve å ta turen uten skibagger til favorittene dine. De fleste vet at å bære med seg et par ski og staver i hendene er som å stokke en kortstokk på en berg- og dalbane. Ting pleier å fly litt til alle kanter. Med skibagen på plass slipper du skader på biler, offentlig transport og ikke minst ski, og når skiene er på bena,North Face skibag på Addnature.no pakker du bare bagen ned i sekken – eller legger den igjen i bilen, kanskje? Med Addnature finner du uansett det du trenger til både lange og korte ekspedisjoner, til timekortet i bakken eller til sesongpasset. Hvis du ikke har valgt deg ut en favoritt blant skibaggene ennå, er du her akkurat i tide. Finn frem til samlingen med skibagger i nettbutikken vår, der alt til skidagen er på ett og samme sted.


Moro i snøen til store og små, med Addnature

Det er ingen aldersgrense i snøen, og de første skiene får man på seg nesten før man er ferdig med å lære å gå. Det er muligens noe overdrevet, men ski i alle størrelser, til nye skistjerner i alle aldre, trenger beskyttelse og praktisk oppbevaring. Skibager til både favorittparet og til ekstraparet finner du her hos Addnature, så enten snøen allerede er her eller er rett rundt hjørnet, er dette en bra tid å finne den som passer for deg. Plukk favorittfargen din eller gå for den letteste, eller den største. Vi kan ikke velge for deg, men vi leverer i alle fall skibaggen du havner på.

Unngå skade på skiene

Har du tenkt på hvorfor og hvordan du kan ta vare på skiene dine? Først av alt så holder skiene seg så mye lengre dersom du tar godt vare på dem. Når du skal ut på en reise så trengs det en skibag å ha til skiene slik at de unngår slag og trykk som kan forårsake skade. Addnature er drevet av friluftsmennesker som kjenner friluftslivet inn og ut. Derfor ønsker de å by på det du trenger til å få maksimalt utbytte av sin aktive hverdag. Addnature har nemlig alt du trenger av skibagger og annet nødvendig utstyr til din neste skitur. Blant utvalget finner du et variert tilbud av bagger og vesker til langrennski, alpinski og fjellski.

Ulike farger og design til skiene dine

Skibaggene finnes i ulike farger og design slik at du kan finne den baggen du liker. Størrelsen på baggene varierer på både bredde og lengde. Noen bagger er lettere enn andre å dra med seg. Du finner bagger med og uten hjul i tillegg til geniale lengdejusteringssystemer som optimaliserer seg etter korte og lengre ski. Det å gå for en kompakt, lett skibagg som er utstyrt med hjul sparer deg for krefter. Med lettrullende hjul så kan du lett trille frem til hytta uansett underlag på veien. En bagg som ikke er i bruk kan du enkelt rulle sammen, slik at det tar mindre plass. Har du et ekstra sett med ski, så kan du gå for en bagg som har plass til to par med ski. Da bør du se etter noe som kalles for doble bagger. Det finnes selvsagt bagger som har plass til flere par med ski og alt superundertøyet fjellet krever.

Forlenge skienes levetidEn skibag er den beste måten å beskytte skiene dine på, når de ikke er i bruk. Uansett hvor skiene skulle stå, er det viktig å beskytte dem mot vær og vind. Derfor kan en bag enkelt bidra med å ta vare på utstyret ditt inne i den. Det å ivareta skiene sørger for at du kan bruke dem enda lengre. Det er dessuten så mye enklere å holde styr på skiene om de er på plass i en bag og ikke ligger å slenger!