Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Laptop vesker

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Bager til bærebare datamaskiner

Du er kanskje en av dem som synes det er slitsomt å bære med deg for mye til jobben, og du trenger egentlig bare plass til pc’en, en drikkeflaske og mobilen. Kanskje er du også mye ute og reiser, og du liker å vite hvor du har laptopen din istedenfor å la den slenge rundt i kofferten. Da har vi løsningen for deg! Addnature tilbyr nemlig en rekke laptop-vesker som dekker behovene dine helt perfekt. Ta en titt nedover sortimentet vårt og finn deg en veske som du liker!

Vår bakgrunn og lidenskap

Vi i Addnature er stolte av å være din forhandler på nett for alt du trenger av utstyr og klær innen villmark, friluftsliv og sport. Selv om starten var beskjeden, førte kvaliteten og kompetansen vår til at vi opplevde stor suksess i Sverige. Nå prøver vi oss på det norske markedet. Vi gleder oss til å kunne dele lidenskapen for aktive opplevelser med naboene våre i vest.Lundhags Ymse 24 Tote Vi brenner nemlig for å tilby deg det beste utstyret og de beste klærne for utendørsaktiviteter til overkommelige priser. Enten du skal på sykkeltur, fottur i Ryfylke eller rett og slett bare trenger en ny laptop-veske, har vi det du leter etter. Sjekk for eksempel ut utvalget vårt av vesker til bærbar pc under!

Våre vesker til bærbare pc’er

Vi er stolte av å kunne tilby et sortiment av laptop-vesker fra flere kjente produsenter og i flere ulike farger. Enten du liker å bære pc’en i hånden, over skulderen eller på ryggen, har vi en bag til deg! Synes du den bærbare datamaskinen din fortjener å bli ekstra godt tatt hånd om, tilbyr vi bager av det mer eksklusive slaget. Er det derimot ikke så farlig hvor eksklusiv eller ikke pc-vesken din er, har vi også rimeligere alternativer. Uansett kan du være trygg på at laptopen din kommer trygt frem dit den skal med en av våre vesker. Flere av veskene våre har et slitesterkt og vannavstøtende materiale. Bagene kommer også i ulike størrelser for å kunne passe for datamaskiner i ulike varianter. Enkelte har ekstralommer til andre ting du vil ha med deg på reisen, for eksempel lommer til verdisaker eller til vannflasken din. Vi tilbyr også laptop-bager som du kan sykle med. Disse veskene har en ekstra stropp tiltenkt festing på sykkel. Hos oss kan du med andre ord velge og vrake til du finner en veske til din bærbare datamaskin som passer for dine behov, enten om du bruker den til og fra jobb og skole eller ved reiser i bil, tog eller fly.