Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt til fotturen - sko, staver og ryggsekker

Laptopvesker

1 Produkter
Filter
Nullstill

Merker

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Snow Peak vanntett notatbokveske Svart
Snow Peak vanntett notatbokveske Svart Svart
Snow Peak
vanntett notatbokveske Svart
989 kr 639 kr
- 35 %

Beskytt din bærbare datamaskin

Det er kanskje ikke så like kjekt å ha en laptop liggende og slenge i ryggsekken hvor det kan oppstå riper. Plutselig har du en drikkeflaske som ikke var så godt lukket, og ender opp med å fylle laptopen med væske som skader den. Heldigvis så har Addnature løsningen for deg som ofte er ute på farten!Laptopveske fra North face på Addnature.no Addnature tilbyr laptopvesker i tillegg til et stort utvalg av utstyr til den aktive friluftsmennesket. Sjekk ut utvalget hos noen som har peiling på friluftslivstilen og løsningen som du absolutt trenger.

Et utvalg av slitesterk kvalitet i hverdagenBlant det varierte utvalget finner du vesker til laptop i ulike farger og spennende design. Her har du derfor muligheten til å gjøre det personlig nok til å passe din stil. Noen vesker kan du ha på deg over skulderen, på ryggen, håndholdt eller som du bare kan legge i en ryggsekk. Veskene kommer i ulike størrelser, slik at de passer med akkurat din laptop. Noen vesker har ekstra lommer som du kan oppbevare andre ting i av verdisaker eller for eksempel en drikkeflaske. Andre vesker kan du ha med på sykkelen med ekstra stropp til festing på sykkel. Du kan så og si finne vesken som passer til akkurat det du trenger. Skal du sykle, jogge eller gå til jobb? Da finner du vesken som passer til det. Skal du blant annet reise i bil, tog eller fly? Da kan du også finne vesken til laptopen som passer deg best.

Ingenting er bedre enn sikkerhet på farten

Dersom du har hatt en bærbar laptop en stund, så har du nok opplevd ulike scenarioer hvor datamaskinen nesten har kommet til skade, eller har ulykken allerede vært ute? Med en veske til laptopen trenger du ikke lenger å bekymre deg for akkurat dette, da spesielt om du skal ut på farten. En veske sikrer deg fra alle disse skumle scenarioene i nærmeste fremtid. Vesker til laptop skal både sikre mot væske, kulde, riper og fall. Gjør det du kan for å sikre din teknologiske bestevenn, og skaff deg en flott veske til den.