Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
elektro_header
Beskytt din elektronikk
Man vet hvor fort det er at mobilen eller kameraet glir ut av hånden og er i full fart mot bakken. Om du er heldig, kan du komme unna med en sprekk eller to. Eller så må du kjøpe nytt... og det er kjedelig. For å forhindre dette, må du beskytte elektroniske duppeditter og spesielt når du er ute i naturen. Her finner du alt du trenger!

Elektronikk vesker og Deksler

4 Produkter
Filter
Nullstill

Serien

  • Sea to Summit TPU Guide 2

Farge

  • Svart
  • Gjennomsiktig

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Sea to Summit TPU Guide Waterproof Sak for XL-smarttelefoner Svart/Transparent
Sea to Summit TPU Guide Waterproof Sak for XL-smarttelefoner Svart/Transparent Svart/Transparent
Sea to Summit
TPU Guide Waterproof Sak for XL-smarttelefoner Svart/Transparent
Veil. pris 349 kr 289 kr
- 17 %
Sea to Summit TPU Guide Waterproof Sak for smarttelefoner Svart
Sea to Summit TPU Guide Waterproof Sak for smarttelefoner Svart Svart
Sea to Summit
TPU Guide Waterproof Sak for smarttelefoner Svart
Veil. pris 249 kr 199 kr
- 20 %
Exped Seal Sleeve Drybag A4 Transparent
Exped Seal Sleeve Drybag A4 Transparent Transparent
Exped
Seal Sleeve Drybag A4 Transparent
Veil. pris 269 kr 159 kr
- 40 %
Nathan Rock Band Nano Svart
Nathan Rock Band Nano Svart Svart
Nathan
Rock Band Nano Svart
Veil. pris 229 kr 189 kr
- 17 %

Slitesterk beskyttelse for verdisakene dine

Det er flere ting å tenke på som friluftsmenneske. Det er ikke bare seg selv, men også utstyret. Verdisaker som mobiler og kameraer har en tendens til å gli ut av hendene.Vanntett TPU-veske til smarttelefonen på Addnature.no Du sparer så mye mer på å beskytte utstyret ditt og akkurat dette kan Addnature hjelpe deg med. Dette er nemlig en nettbutikk som ikke bare har alt som trengs av klær og utstyr til fritidsaktiviteter. Her er det også beskyttende vesker og deksler for elektronikk. For å forhindre fremtidige skader, så anbefales det å ta en nærmere sjekk på hva utvalget har å by på for dine elektroniske verdisaker. Flere av modellene finnes i flere størrelser som passer smarttelefon, kamera, GPS, iPad og laptop.

Rystet mot vannaktiviteter

Først og fremst så kan et vanntett futteral av polyeten beskytte smarttelefonen din mot vann på de mest regnfulle dager. Det er også beskyttet mot sand og annet smuss. Dette er et særdeles praktisk tilbehør å ha med seg på eventyrene sine som inkluderer padling eller lignende. Vanntette futteraler i polyeten er vanntette helt ned til 60 meters dybde. Du kan dessuten fortsatt høre varslene fra mobilen, når den er i futteralet. Et annet alternativ som ser finere ut i designet er vanntette futteraler med trippel borrelås av termoplastisk polyuretan som kan festes på belte eller ryggsekken. Disse er også designet for å være UV-resistens og kan også tåle kjølige temperaturer.

Polstret beskyttelse

Polstret beskyttelsesdeksel i neopren er perfekt å ha med seg på tur med dens slitesterke glidelåser med klaff for sikker åpning og lukking av dekselet. Har du flere verdisaker du tenker å ta med deg på tur så anbefales det en vanntett forvaringspose av TPU-materialet. Disse er slitesterke og fleksible som takler ulike værforhold. Materialet motstår å gi sprekker og misfarging på utstyret.