Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

På tide med et comeback? - Alt til vårens trailrunning

0 Produkter
Dessverre er ingen av de valgte produktene tilgjengelig for øyeblikket!
Populært i dag

Optimaliser reisen din med det lille ekstra

Skal du ut å reise er det i dag en selvfølge å etterstrebe den samme grad av komfort som man er vant til hjemme. Et vell av tilbehør er utviklet for at du skal kunne ivareta søvn og hygienevaner også når du er på reise. Små praktiske gadgets er også utviklet med tanke på sikkerhet og en velorganisert reise, der du ivaretar ditt reiseutstyr og holder oversikt over penger, reisedokumenter og kort.
Vi kan tilby en rekke innbydende reiseputer, reisetepper, sovelaken, og sovemasker. De sørger for at du kan rigge deg til i favorittstillingen din om du skal overnatte i telt eller få deg litt hvile på toget. Med en komfortabel reisepute kan du bare dra sovemasken på plass for et par timers avslappende søvn på flighten. Med lette reisehåndklær i hurtigtørkende og pakkvennlige materialer, kan du freshe deg opp litt før du når bestemmelsesmålet.
Cocoon reiseputer

Sovelaken og pocket towels

Ingen grunn til å fire på kravene selv om du skal sove ute en deilig sommernatt eller nyte et medbragt sovelaken på sydenturen. Er du avhengig av lav vekt og plasseffektive løsninger, er det supert med deilige sovelaken i silke, bomull eller fleece. Enkelte av modellene har muligheten for integrering av pute.
Er du på kajakktur, vandring i fjellheimen eller bare på gymmen for en real treningsøkt, er hurtigtørkende og fuktabsorberende microfiber håndklær et fantastisk alternativ til tykke bomullshåndklær. Med en luksuriøs silkemyk fornemmelse mot huden, er dette plassbesparende håndklær som kan absorbere fra 3 til 5 ganger sin egen vekt. Vri dem opp, og de er tørr før du har hengt dem opp på knaggen. Enkelte modeller har antibakterielle egenskaper, egen lomme for det meste nødvendige, og en medfølgende nettingpose for oppbevaring. Lette å bruke på reisen, og lette å pakke sammen før ferden går videre. Kombinerte badekåper og håndklær finnes også. Sjekk ut våre nettsider Addnature.no, vi har også sett med miljøvennlige gjenbruksflasker i zip-lock pose, som gjør deg ekstra populær i sikkerhetskontrollen.

Reiseputer for økt reisekomfort

Hva er vel bedre enn å dytte puten til akkurat slik du foretrekker den før du lar deg synke inn i søvnen? Er du av de reiseglade og skal overnatte under teltduken eller manøvrere deg noenlunde til for en lur i et gjenstridig togsete, så gjør en myk og komfortabel reisepute underverker for utbyttet av turen. Med en praktisk oppblåsbar pute som former seg godt etter hode og nakke, kan flyturen bli litt mer overkommelig for både voksne og barn. Ventilen gjør dem lette og tømme etter bruk, og i komprimert form tar de minimalt med plass i håndbagasjen. Skal du stable deg opp mot et bilvindu for å hente deg litt inn etter dagens strabaser, er en dunfylt lettvekts reisepute akkurat det som skal til. Med en sovemaske i tillegg, skaper du akkurat den distansen mot lyset og omgivelsene som skal til for å finne roen.

Magebelter og reiselommebøker

Som turist kan man lett bli et yndet mål for tyver, så det gjelder å oppbevare penger og verdipapirer så diskret som mulig for å unngå at det blir borte etter litt skumping og dytting i trengselen. Praktiske pengebelter som kan skjules under klærne beskytter dine verdisaker på optimalt vis, det samme gjør spesielle bh- og leggvesker. De har alle behagelige fukttransporterende flater som ligger komfortabelt mot huden. Kortholdere og hendige små reisedokumentmapper gjør deg mer effektiv ved boarding. Med RFID blokkering i det ytre laget for beste sikkerhet, unngår du også skimming av kortdata. Betalings- og identitetstyveri er ingen velkommen reiseerfaring, med små forberedelser står du bedre rustet til å sikre deg og dine verdisaker.

Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.