Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

Kameraer

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Kamerautstyr for sportsentusiaster

Hvor kult er det ikke å filme turen nedover skibakken, i halfpipen eller i fallskjermhoppet? Actionkameraer er ekstremt kompakte kameraer som festes på kroppen, og de filmer alt som skjer fra et førstepersonperspektiv. Dette åpner for uante muligheter, og disse kameraene har på kort tid blitt svært populære. Kamerasegmentet for actionkameraer er faktisk det eneste som vokser i dag, og ikke bare blant ekstremsportentusiaster. For det er ikke bare snowboardkjørere og fallskjermhoppere som har trykket disse til sitt bryst. Kundegruppen som kjøper disse kameraene, er blitt bredere med årene, fordi folk flest ønsker å dokumentere sine naturopplevelser, enten det er snakk om halsbrekkende stunts i skibakken eller fra et sykkelsete i de franske alpene. Eller kanskje du vil filme fra et unikt perspektiv mens du klatrer i fjellveggen eller fisker med flue? Uansett hvilken aktivitet du bedriver, får du et helt unikt perspektiv med et actionkamera festet på for eksempel hodet. Du blir med på opplevelsen, noe som gjør filmingen mye mer spennende og unik!
Garmin kamera

Sett kreativiteten i sving!

Actionkameraer er likevel mer enn bare et hjelmkamera. Med ulike fotomodus og festeutstyr gir kameraet deg store muligheter for svært kreative vinkler, og du kan også lage interessante stillbilder ved hjelp av et actionkamera. Noen har også innebygget GPS, noe som gjør det mulig å legge til både hastighet, kompass, rundetider, temperatur, puls og mye mer på videoene dine. Med Bluetooth og Wi-Fi sjekker du også kameravinkler og innstillinger underveis via telefonen din, der du kan laste ned videoer og bilder mens du er ute på tur. Kameraet gir deg mange valgmuligheter og mange og varierte funksjoner, og kommer med opptakmodus som lar deg være kreativ med opptakene dine. På addnature.no får du kameraer som er enkle i bruk, som lager lite bildestøy og dermed gir gode og skarpe bilder. De mange og varierte funksjonene gjør at du virkelig kan sette kreativiteten i sving, for her er det bare fantasien som setter grenser for hva filmskaperen i deg kan lage!

Mange funksjoner og muligheter

Det å kunne variere filmingen med kreative og spennende vinkler er noe helt nytt for folk flest. Det du velger å filme, er selvsagt viktig, men du kan skape mye artig ut fra hvordan du fører kameraet og til slutt klipper det hele sammen til en film. Med et actionkamera er det mange redigeringsmuligheter som kan forbedre filmen dramatisk i etterkant, der du kan både legge til og trekke fra det du ikke liker. Men uansett hvilke redigeringsgrep du tar i etterkant, er det likevel viktig å lære kameraet godt å kjenne. Ofte gir det bedre resultater dersom du benytter funksjonene mens du filmer, enn om endringene gjøres senere i redigeringsprogrammet. Da mister du gjerne piksler, og skarpheten i bildet blir ikke like bra. Og vær ikke redd for å eksperimentere. Et actionkamera er kjent for sin ekstreme vidvinkel, men hva med å gå i motsatt retning og zoome inn til smal vinkel? Eller hvorfor ikke benytte timelapse, som skaper en morsom effekt, og tilpasse bilderaten slik at opptaket går i sakte film? Og med en ekstern mikrofon tar du også lydkvaliteten til et helt nytt nivå!