Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Lageropprydding – opptil 80 %1 rabatt
GRATIS RETUR

Batterier

2 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Suunto Ambit Charger
Suunto Ambit Charger
Suunto
Ambit Charger
Veil. pris 229 kr 69 kr
- 69 %
Black Diamond NRG2 Rechargable Battery Kit
Black Diamond NRG2 Rechargable Battery Kit
Black Diamond
NRG2 Rechargable Battery Kit
Veil. pris 389 kr 129 kr
- 66 %
UTSALG

Langvarig strømforsyning til dine mobile enheter

Vi har portabel strømforsyning med god kapasitet og presis levering av strømstyrke for dine mobile enheter. Vi har pålitelige og kompakte powerbanks med sikker transport av strøm, både inn og ut av laderen. Belast batteriladeren og du får forventet kapasitet inn på din elektronikk for verdifull økning i betjeningstid. Dette er en tillitsvekkende løsning som får LED-lamper, trådløse høytalere og actionkameraer til å holder koken lenger når du er ute på dine friluftseventyr. Vi har også fantastiske multifunksjonelle vedovner som omdanner varme til elektrisitet, noe som gir deg en super mulighet for opplading mens du betjener ditt friluftskjøkken for tilberedning av næringsrike måltider for turfølget.
Tilgang til strøm er essensielt, og selv om vi kan trives med ensomhet og et enklere liv i villmarken, bekymrer mange seg over å miste kontakten med verden. Våre smarttelefoner med stadig flere apper sluker strøm. Mange aktive friluftsentusiaster blir svette ved tanken på å være uten tilgang til strømnettet over lengre perioder. Behovet for tilgang til jevnlig opplading er påtrengende, enten det er for hyppige oppdateringer eller av sikkerhetsmessige hensyn. På addnature.no finner du batteripakker og omformere som gir fornyet levetid for elektronikk med batteridrevet funksjon, til bruk i all slags vær og for alle typer aktiviteter.
BioLite batterier

Frihet med varmegenerert strømforsyning fra friluftskjøkkenet

Vedovner med spesielle tilrettelegginger for generering og lagring av strøm gjør det mulig å fortsette å bruke elektronikk, selv når du er langt utenfor allfarvei. Skal du oppholde deg i friluft over lange perioder, kjennes det svært betryggende å vite at du kan benytte deg av ovner som omformer varme til elektrisitet. Det føles både komfortabelt og trygt å vite at du kan ha fulladede enheter hele tiden. Skal du av sted på spesielt krevende utfarter, kan det å sende jevnlige tegn hjem om posisjoner og fremdrift gi både deg og de i sivilisasjonen litt bedre søvn om natten.
I vårt sortiment for camping og friluftsliv har vi flere effektive friluftskjøkken med ovn og portabel grill, som også lader opp elektronikk. En pålitelige LED-indikator angir ladenivå. Hele settet kan samles inni kasserollen, for en kompakt og oversiktlig transport av systemet. En egen lampe med LED-dioder kan kobles rett på ovnen og lyse opp under matlagning, eller kan tas med inn i teltet om det blåser opp og du vil lese deg opp på beste rute videre.

Lykt med integrert lademulighet

Lyseffektive lanterner som er sterke nok til å lyse opp hele teltområdet, kan også lagre mye kraft til en utladet elektronisk enhet. Et stort integrert batteri kan lades enten via strømnettet eller gjennom oppkobling mot et kraftgenererende friluftskjøkken.
Vi har også mindre teltbelysning med trinnløs justering og et hyggelig allmennlys. Lyktene har både en oppladbar del og en AA-batteridel. Det gir en ekstra frihet ved langdistansesykling eller klatring i høyfjellet. De minste oppladbare LED-lommelyktene kan også forsyne dine mobile enheter med fornyet levetid. Med slanke linjer og kraftig belysningskapasitet gir de nødvendig drahjelp for en utladet smartelefon og kan gi opptil en og en halv runde ekstra funksjonstid. En lysindikator sørger for at du kan overvåke prosessen visuelt, mens en låsbar hendel gir frikobling av batteriet. Våre helt flate og svært plasseffektive strømleverende LED-lamper, med mange ulike lysinnstillinger og integrert ekstrabatteri, kan festes til klær, sykkelsetet eller en snor fra teltduken.

Portabel strømbank

Vi har ekstra hardføre mobile ladere for elektronikk, med stor kapasitet og et vanntett ytre med vanntette kabler og tilslutninger for bruk under fuktige forhold. De tåler til og med en kajakkvelt eller to og skal kunne fungere i ned mot minus 50 grader. De har et særdeles støttålig skall av aluminium for å håndtere en aktiv livsførsel. Strømbankene er godt beskyttet mot overbelastning, temperatur og kortslutning.