Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
La lyset lede veien
Når mørket faller, er det viktig å ha en eller flere pålitelige lyskilder tilgjengelig. Om du ikke har tilgang til elektrisitet i løpet av natten, finnes det flere ulike varianter av ladere og powerbanks som du enten kan lade opp hjemme eller via solceller. Med en solcellelader, kan du enkelt lade dine tekniske utstyr, uansett hvor langt borte fra sivilisasjonen du er.

Strømforsyning

3 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
BioLite Solar Power Skjøteledning 4,5m
BioLite Solar Power Skjøteledning 4,5m
BioLite
Solar Power Skjøteledning 4,5m
Veil. pris 479 kr 189 kr
- 60 %
BioLite Adapterkabel fra solenergi til MC4 200 mm
BioLite Adapterkabel fra solenergi til MC4 200 mm
BioLite
Adapterkabel fra solenergi til MC4 200 mm
Veil. pris 209 kr 99 kr
- 52 %
BioLite Adapter for solcellekjetting 4x1 360 mm
BioLite Adapter for solcellekjetting 4x1 360 mm
BioLite
Adapter for solcellekjetting 4x1 360 mm
Veil. pris 409 kr 199 kr
- 51 %

Ta sivilisasjonen med deg til villmarken

Vi er generelt enige i at når man først er ute i friluft eller ute i villmarken, kan en av de tingene som lokker nettopp være å legge sivilisasjonen bak seg. Men, noen ting kan være nyttige å ha med seg, hvis uhellet skulle være ute. En god strømforsyning er en av de tingene, og gjør at du kan holde mobilen, radioen eller lyktene dine i live en stund ekstra. Strømforsyninger høres kanskje litt mer dramatisk ut enn de er – i dag finnes det så mange former, versjoner og modeller at du lett finner en som passer de spesifikke behovene dine. Black Diamond strømforsyning

Addnature hjelper deg videre

Hvis det er noe som kan hjelpe deg med å strekke turen, ekspedisjonen eller eventyret ditt litt lenger, så er det vår business å hjelpe deg med det – her hos oss finner du nemlig folk som er like opptatt av villmarken og friluftslivet som det du er. Vi har massevis av erfaring, og ikke minst viljen til å hjelpe deg med å finne utstyret som passer til favorittaktiviteten din, og strømforsyninger kan være en stor hjelp på veien. Sjekk ut en av Norges største nettbutikker for alt som har med friluftsliv, trening og utendørsgleder å gjøre, på addnature.no.

Sol, vind og varme – og elektrisitet

Det finnes overraskende mange måter å lage elektrisitet på, og med god batteriteknologi er det blitt enda lettere å lagre elektrisiteten på, til senere bruk. Vi har kanskje ikke så mange vindturbiner her i nettbutikken vår, men det vi faktisk har, er solceller med innebyggede batterier, vi har rene batteripakker, og til og med brenselceller som du kan ta med deg i sekken eller lomma. Teknologien som brukes, er det litt opp til deg å velge. Mange i dag velger solceller når de skal på tur. De blir lettere, mer praktiske og ikke minst kraftigere for hvert år som går, og der man før måtte dekke et helt tak, holder det kanskje med en liten pakke i lommestørrelse, for å lade både telefoner, radioer og små PC-er. De som skal på lengre ekspedisjoner kan også finne nytte i kombinerte stormkjøkken og termoelektriske generatorer – det høres innviklet og tungt ut, men sånn er det ikke – dette er smarte innovasjoner som kommer i akkurat like stor størrelse som vanlige stormkjøkkener, men med en liten generator på siden, som bruker spillvarme til å lade telefonen din, eller lykten. Stort bedre enn det blir det rett og slett ikke. Husk at hvis du er usikker, hjelper vi deg gjerne – på addnature.no kan du alltid få hjelp med å velge det rette utstyret for ekspedisjonen din! Sjekk ut nettbutikken vår, og strømforsyningene som passer nettopp for deg er bare noen klikk unna!