Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

Polariserte Solbriller

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Vi har selvfølgelig de raskeste brillene på markedet

Et par gode solbriller er en viktig investering, og en vital del av et komplett antrekk. Polariserte solbriller hjelper på langt mer enn bare stilen: Polarisering gjør at intense lyskilder svekkes og reflekser blir eliminert, dette er en teknikk som er ment å motvirke reflektert lys fra blanke og vannrette overflater; derfor er dette perfekt for den som oppholder seg i solen, til sjøs eller fjells. Polariserte solbriller motvirker snøblindhet og blending fra solen, eller andre lyskilder, samtidig som de kan tilby beskyttelse mot UV-stråler. Samt, det er ikke helt feil å si at de er like tøffe til utseendet som de er praktiske å ha med for idretten. Stil, effekt og beskyttelse i en pakke det er vanskelig å slå.

Behagelige og trygge

Polariserte solbriller er altså en viktig trygghetsfaktor vel så mye som de komplementerer din stil og gir solbrillers beskyttelse mot UV-stråling: Dette ved at de eliminerer reflektert lys og svekker intense lyskilder. Dermed ser du bedre i vanskelige situasjoner og kan handle mer sikkert og langt bedre, og sist være klar for utfordringer. Om det så er syklisten på våt landevei, eller seileren på havet; det å kunne se uten hindringer er en viktig faktor ved trygg atletisk utfoldelse, ettersom oversikt er en nøkkel for å minimere uventede situasjoner. Et mer avslappet poeng er at siden brillene er ment for atletisk utfoldelse har de også en høy komfortfaktor.

Godt utvalg, med stil og funksjon hånd i hånd

Merk deg at det er ulik grad av polarisering, altså hvor kraftig brillene demper og filtrerer sterkt lys, samt ulik UV-beskyttelse. Dette oppgis av den seriøse leverandør, og er gjerne et godt argument for ulike briller til ulik benyttelse. Det er forskjeller i behovet for den som seiler og den som går langs vidda på ski, skjønt allroundere finnes de også. Her i friluftsbutikken Addnature med vår lidenskap for- ,og kjennskap til, villmarkslivet, har vi naturligvis et rikt utvalg med kvalitetsmerker innenfor polariserte briller. Slik som klassiske Julbo og renomerte Oakley, slik at man kan finne frem til rett brille for sin stil, funksjon og ulike behov. Være seg røffe solbriller for skituren, eller sporty glass for seilasen: Her er det kvalitet for alle, og for alle behov.