Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen

Brilleetui & Brillesnor

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Brilleetui fra Addnature.no

På våre nettsider finner du de hotteste modellene av solbriller, sportsbriller, kjørebriller og svømmebriller. Som brilletilbehør har vi brilleetuier og brillesnorer. Et eget brilleetui gjør det lettere for deg å ta vare på brillene dine mellom bruk, og når de legges bort for dagen. For å sikre deg mot ripede glass og bøyde stenger, er det lurt å investere i et godt brilleetui. Med en stilren sort brilleeske fra Addnature.no kan du sørge for at brillene ligger beskyttet og støvfritt både ved transport og oppbevaring. Har du lagt litt penger i brillene dine, er det lite moro å finne dem med riper og skader som gjør dem klar for søppelbøtten. Invester heller i et av våre softskall brilleetui med glidelås og myk stofftrukket innerside, så varer brillene dine lenger!
Fordeler med Brilleetui:

  • Beskytter brillene dine fra støtskader
  • Holder glassene rene for lengre holdbarhet
  • Enklere å organisere
  • Et stilig accessoir

Brilleetui for M-Frame briller

Konseptet med utskiftbare glass i en M-ramme, gir en uvurderlig mulighet til å ha de riktige brillene uansett lysforhold. Lysets egenskaper kan variere sterkt under en langdryg treningsøkt. Praktiske og plassbesparende utskiftbare brilleglass kan lett fjernes og settes inn i brillerammen etter behov. Med flere ulike typer glass er du godt dekket uansett hvilket lysforhold du utsettes for. Filtrer lyset med den linsen som passer deg best, med den fargen og sjatteringen som siler lyset på den mest behagelige måten. Erstatter du ett glass med et annet, for eksempel for å få mer kontrast på lyset som slipper forbi, trenger glasset du fjerner en trygg plassering til neste gang det skal brukes. Vi har brilleetui som har plass til den komplette solbrillen pluss to ekstra glass i tillegg. Med egne tilpassede plasser ligger filtrene og brillen godt adskilt fra hverandre i etuiet. Med et omsluttende brilleetui av god kvalitet, står brillene fint imot litt røff behandling blant campingutstyr i en vandrersekk, eller blant sykkeloppakningen din halvveis i Birkenrittet.

Brilleetui for enkeltbriller

På våre nettsider finner du også universal oppbevaringsetui i soft utførelse i størrelse Large. Her får du plass til et vidt spekter av solbrilletyper, innbefattet snor og et lite pusseskinn. Oppbevarer du brillene riktig, og behandler dem varsomt, øker du brillenes levetid betraktelig. Godt vedlikehold gir deg gode og velfungerende brilleglass for enhver utfart. Blås brilleglassene rene for partikler og støv før du gnir dem med pusseskinnet, slik unngår du å skyve ørsmå harde korn rundt på den ømtålige glassoverflaten. Ta en kjapp overhaling etter hver gang du bruker dem, så er brillene klar til neste gang du skal benytte dem.