Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Rengjøringsdag 8/2 - butikken er midlertidig stengt

Solcelleladere & Batteripakke

6 Produkter
Filter
Nullstill

Enhetstype

  • Batteri 1
  • lader 3
  • solcelle 2

Farge

  • Grå
  • Oransje
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Black Diamond 1800 batterilader
Black Diamond 1800 batterilader
Black Diamond
1800 batterilader
Veil. pris 279 kr 229 kr
- 18 %
BioLite Solar Panel 10+
BioLite Solar Panel 10+
BioLite
Solar Panel 10+
1 539 kr
gratis frakt
BioLite Charge 80 PD kraftbank
BioLite Charge 80 PD kraftbank
BioLite
Charge 80 PD kraftbank
959 kr
BioLite Charge 20 PD kraftbank
BioLite Charge 20 PD kraftbank
BioLite
Charge 20 PD kraftbank
509 kr
BioLite Charge 40 PD kraftbank
BioLite Charge 40 PD kraftbank
BioLite
Charge 40 PD kraftbank
719 kr
BioLite Solar Panel 5+
BioLite Solar Panel 5+
BioLite
Solar Panel 5+
1 049 kr
gratis frakt

Forleng tilgjengeligheten din på tur

Selvsagt er det godt å nyte naturen helt uten forstyrrelser, men så ofte og mye som vi i Addnature er ute,Powertraveller Falcon 21 solcelleladere-batteripakke på Addnature.no så må vi faktisk være tilgjengelige. Da er det godt med solcelleladere og batteripakker som holder liv i mobiltelefoner og andre småsaker på strøm enda lenger. For enten du tar med deg hjemmekontoret ut eller du må være tilgjengelig for resten av verden på hele turen din, er det solcelleladere og batteripakker som er den smarte løsningen. Dermed kan du nyte naturen enda lenger, akkurat som vi. Vi i Addnature har siden 2000 delt vår ekspertise innen friluftsliv gjennom fysiske butikker og senere også denne nettbutikken. Her samler vi alt det smarte som gjør aktivitetene våre i naturen til en lek og som kan inspirere deg til et meningsfylt friluftsliv.

Robuste, solide materialer

Siden solcelleladerne og batteripakkene skal bli med ut i naturen, synes vi det er svært viktig hva de faktisk er laget av. Skal de holde tur etter tur, så må de tåle en del selv om de kanskje bare blir liggende klar i sekken. Solcelleladere og batteripakker som er vannbestandige og vanntette er helt klart en fordel når du legger ut på langtur. Flere av solcelleladerne og batteripakkene er utstyrt med et kraftig litiumbatteri som holder. Du må helt klart være forsiktig med solcellene, men de tåler godt å bli med deg på turen på fjellet eller reisen du skal ut på og er laget til nettopp turen.

Flere lademuligheter

Etter hvert som teknologien utvikler seg kommer det flere og flere spennende produkter på markedet. Ta bare de bærbare batteripakkene som selv produserer elektrisitet fra vannet. Disse er perfekte å ta med seg i kajakken og leverer strøm med en gang. I tillegg kan du lade den helt vanlig fra strømnettet. Enten du trenger solcelleladere og batteripakker for å lade smarttelefonen og nettbrettet eller du trenger ekstra batteripakker til lykter og reiselamper, så finner du det alt her til teltturen. Smarte, praktiske løsninger på solcelleladere og batteripakker utvikles hele tiden, og vi følger med – kanskje nettopp fordi da kan vi være ute enda lenger og enda oftere. Hvor perfekt er ikke det?