Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Gjør styling enkelt med våre utvalgte antrekk

Reiselås

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Sett sikkerheten på prioriteringslisten

Når vi skal ut på tur, er det ikke alltid sikkerheten står veldig høyt på listen over ting vi tenker på, men med den rette reiselåsen kan du ha litt mer ro i sjelen de gangene bagasjen skal ut av synsvidden din. Enten du skal ut og løpe etter fly til fjerne land eller bare trenger å legge bagasjen din sammen med de andre bagene, koffertene eller duffelbagene i bagasjerommet på bussen eller toget, er det fint å kunne være trygg på at ingen andre kan komme seg inn til tingene dine. Det fine er også at det finnes mange forskjellige reiselåser å velge mellom, så det er enkelt å finne en versjon som passer for nettopp dine planer og din bagasje.


Naviger stødig med de rette låsene

De vanlige alternativene med kode eller nøkler er selvsagt fortsatt populære, men når du skal velge deg en reiselås til å holde tingene dine bak et sikkerhetslag, er det et par ting å tenke på. Hvis du skal ut og fly, kan det være fint å velge en «TSA»-lås som reiselåsen din. Det betyr nemlig at du kan låse kofferten eller skibagen din, og hvis den må sjekkes av sikkerhetsfolkene, har de spesielle nøkler som passer. Da trenger de ikke ødelegge låsen eller bagasjen din,Eagle Creek reiselås på Addnature.no og bagasjen din er fortsatt låst når de er ferdige. Hengelåser eller kabellåser er neste valg. Den vanlige hengelåsen er kanskje den mest anvendelige typen reiselås, mens en skikkelig kabellås kan være nyttig hvis du skal tre den gjennom en hel duffelbag eller låse flere ting sammen, for eksempel. Visste du at det til og med finnes reiselåser med nøkkelkort? Fancy.


Finn roen på reise, sammen med Addnature

Addnature er en nettbutikk som er til for å hjelpe deg med alt det du trenger når du skal ut i naturen, ut på reise eller bare generelt er ute på eventyr både nært og fjernt. Reiselåser er bare en bitteliten del av fritidsutstyret du finner hos oss, men er kanskje akkurat det du trenger for å sette prikken over i-en for de nyeste planene dine? Uansett hva du skal låse fast, får du TSA-låser, kodelåser, hengelåser og kortlåser hos oss. Med kjente merkenavn og utmerket kvalitet i ryggen, finner du reiselåsen som kommer til å bli en trofast reisekamerat, rett her hos oss. Reise er ikke tiden for bekymringer, tross alt, sleng på deg skalljakken for det er tiden for opplevelser.