Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Paraplyer

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Kompakt værbeskyttelse for hverdag, fritid og reis

Skal du på reise eller ønsker minst mulig oppakning, og trenger en paraply stukket unna i sekken i tilfelle væromslag, har vi paraplyer som er så små at de får plass i håndflaten i sammenslått tilstand. De kompakte paraplyene har en slitesterk og værbestandig duk som ligger i et fint spenn over en konstruksjon med bærekraftige spiler. Til tross for den spinkle viften ligger spilene stødig og godt opp mot stoffet, slik at du har et jevnt og fint vern mot været. I oppslått stand ligger paraplyen lett og behagelig i hånden, uten at den føles ustabil i bruk. Et gripevennlig håndtak sikrer et komfortabelt grep, også om det blir vått. Med en praktisk teleskopstang har du god nok lengde til en behagelig bæreposisjon. Den lille innretningen har en diameter som passer for en voksen eller to barn, og står imot både regn og litt vind. Den kan slåes sammen i en håndvending så snart solen titter frem og behovet for værbeskyttelse opphører. Dermed har du beskyttelse i miniformat som er enkel å ta med på alle slags turer – i naturen, i byen eller på reisen.

Lett og kompakte

Våre lettvektsparaplyer har en rekke anvendelsesområder. Plassbesparende paraplyer som dette passer perfekt for dokumentmappen eller håndvesken, og med det matchende futteralet kan den minimeres til en unnselig utgave av seg selv. En smidig reiseparaply er for basisutstyr å regne i mange tilfeller, ettersom de tar liten plass i håndbagasjen på reisen, er lette å stikke unna i en dagssekk og er flott å ha i reserve i bilens hanskerom. Disse små paraplyene fungerer kjempegodt som solskjermende parasoller på stranden, og er morsomme for golfere som trenger sporadisk vern mot regn. Faren for nedbør henger over oss uansett om vi er utenlands eller på hjemlige trakter, og det kjennes godt å ha utstyrt seg med en paraply i tilfelle det skulle komme et skyfall når det passer minst av alt. Disse minimodellene er også supre for backpackere som vil sette sekken unna og passe på å få med seg en opplevelsesrik spasertur i byen. På tider med ustadig vær kan de også være gode å ha i bakhånd i kontorskuffen på jobben eller i skolesekken.

Lettvektstilbehør for friluftsaktøren

Vi har spesialisert oss på å levere førsteklasses produkter for alle som ønsker å leve et aktivt friluftsliv. For alle vandrere og reisende som vil kutte ned på vekten på oppakningen, har vi høytekniske lettvektsprodukter som gjør det enklere å forflytte seg på behagelig vis. Vi har kompakte og svært lettransporterte reiseeffekter. Vi har minimalistiske hoftevesker, skimmingsikre lommebøker, smidige bæresystemer og hygieneartikler som microfleecehåndklær og portable dusjer. Øk din sovekomfort med komfortable selvoppblåsbare puter og delikate sovelaken til bruk på reise og overnattinger. Travelling light har blitt en enkel affære, og det du trenger, finner du her hos oss.