Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Majpartaj Salg - kun en begrenset periode

Activity Trackers og Aktivitetsarmbånd

5 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Serien

  • Garmin Forerunner 2
  • Suunto Spartan 1

Farge

  • Grå
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Garmin Enduro multisportklokke Grå
Garmin Enduro multisportklokke Grå Grå
Garmin
Enduro multisportklokke Grå
9.579 kr
gratis frakt
Garmin Enduro multisportklokke Svart
Garmin Enduro multisportklokke Svart Svart
Garmin
Enduro multisportklokke Svart
10.799 kr 9.399 kr
gratis frakt
- 13 %
Garmin Forerunner 745 kjører smartklokke Hvit
Garmin Forerunner 745 kjører smartklokke Hvit Hvit
Garmin
Forerunner 745 kjører smartklokke Hvit
5.889 kr 4.619 kr
gratis frakt
- 22 %
Garmin Forerunner 745 kjører smartklokke Svart
Garmin Forerunner 745 kjører smartklokke Svart Svart
Garmin
Forerunner 745 kjører smartklokke Svart
5.889 kr 4.999 kr
gratis frakt
- 15 %
Suunto Spartan Ultra Titanium se Bryst HR Svart
Suunto Spartan Ultra Titanium se Bryst HR Svart Svart
Suunto
Spartan Ultra Titanium se Bryst HR Svart
7.495 kr 5.389 kr
gratis frakt
- 28 %

En avansert klokke til prestasjonsanalyse

I disse teknologiske tider kan du utnytte teknologien til det ytterste, selv i naturen. Men hadde du sett for deg en klokke med pulsmåler, løpstempoveiledning, musikk og GPS?Aktivitetsbånd fra Suunto på Addnature.no Addnature har lidenskap for friluftslivet og ønsker derfor å sørge for at du kan få mest mulig utbytte som friluftsmenneske med riktig utstyr. Derfor har de et flott utvalg av activity trackers og aktivitetsarmbånd til å bedre din aktive hverdag til det fulleste.

Flere funksjonelle fordeler på armen

Visste du at enkelte friluftsklokker med smartfunksjon har glass for solcellelading og en konfigurerbar strømstyring til å fungere i flere uker? Smartklokkene har nemlig en enestående batteritid, hvor solcelleladingen gir opptil to ukers batterilevetid. Utenom dette så bistår klokken med å måle pulsen fra håndleddet og en egen løpstempoveileder. Det er også mulig å navigere gjennom turene dine med på kartet på håndleddet ditt. Aktivitetsarmbåndet bistår med energimåling, søvnovervåkning, hydreringssporing, ytelsesmåling, tempoveiledning, respirasjonssporing og mye mer. I tillegg til dette kan du sette på musikk, uten at mobiltelefonen trenger å tynge deg ned. Selvsagt finnes det klokker med mulighet til å koble til smarttelefonen din. De er kompatible for både iOS og Android. Enkelte modeller er robuste og designet av høy kvalitet som gjør dem motstandsdyktig mot støt, vann og varme.

Premium materialer og bruksområder

Finn modellen som passer din livsstil med materiale av rustfritt stål, titan, fiberforsterket polymer og karbonbelegg (DLC). For en terrengsyklist finnes det aktivitetsarmbånd med flotte spesialmålinger av blant annet vanskelighetsgrad og flyt til hvordan du kan forbedre deg til neste gang. Aktivitetsarmbåndene har flere bruksområder som svømming, løping, sykling, roing, golf, skisport, surfing, klatring og lignende. Du kan blant annet sette armbåndet i ekspedisjonsmodus som gjør at du kan dra langt mellom hver nye lading med GPS-referanse til lav strømforbruk. Ved lokale områder kan du få anbefalte ruter som fører deg tilbake igjen til startpunktet. Alle aktive mennesker kjenner til viktigheten av å holde seg hydrert, vel det kan også et slikt aktivitetsarmbånd bistå med ved å loggføre det daglige væskeinntaket. Ved aktivering av det automatiske målet får du oversikt over beregnet svettetap etter aktivitetene. Målene vil derfor justeres ut fra dette her.