Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt til fotturen - sko, staver og ryggsekker

GPS kart

0 Produkter
search.category.products.soldout

En aktiv veiviser for lengre turer

Har du kanskje en tendens til å gå deg vill eller vurderer å ta deg en langtur ut i det grønne og skjønne? Fordi da er det ting som er viktig å tenke på forhånd.GPS Kart fra Garmin I disse digitale hverdager har vi smarttelefoner tilgjengelig for å finne frem, men har du noen gang tenkt på at jo lengre du er fra bysentrum, desto dårligere blir mobilnettet? I dette tilfellet har Addnature løsningen med flere flotte GPS-enheter som fungerer som flott GPS kart uansett hvor turen skulle ende. Addnature er lidenskapelige til friluftslivet og byr derfor på alt du trenger av utstyr som et friluftsmenneske.

Finn frem til hvor som helstSkal du gå en langtur lengre fra byen, betyr at en separat GPS-enhet vil komme til bedre nytte. For en ivrig turgåer eller bærplukker så vil en slik GPS hjelpe deg med å holde hele oversikten over stiene. I stedet for å fortsette å gå i ukjent mark, tar GPS-en deg ut fra det ukjente og inn på det kjente. Addnature har gjort dette lettere for deg, ved å ha et godt utvalg av GPS til å finne frem. Du trenger ikke lengre å stresse med å laste ned kart på mobilen når du har en GPS-enhet!

Få mest mulig ut av turenDu får så mye mer ut av turen ved å ikke behøve å bekymre deg over hvor du skal gå, og i tilfelle mobilnettet blir ustabilt. Det er jo meningen at du skal få mest mulig ut av turen, som du kan med en slik GPS-enhet. GPS-enheten fungerer uten mobilnett, siden kartet allerede ligger tilgjendelig på enheten. Da slipper du å styre med å finne kart. Batterilevetiden er 2-3 ganger lengre enn på smarttelefoner. Vanligvis er gjerne batterilevetiden på 10 til 11 timer på smarttelefoner, avhengig av hvor mye krefter den skal bruke på apper. En GPS-enhet vil derfor gi deg en trygghet som en smarttelefon kanskje ikke kan oppfylle på dette området. GPS kan være både vanntette og inneholde aktivitetsmåler for den som trenger det. Mulighetene her er derfor mange, og du kan godt nyte din neste tur i uansett værforhold.