Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

GPS enheter

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

En veiviser i hånda

Hva skal du egentlig med en separat GPS-enhet nå som smarttelefoner er så lett tilgjengelige? For den kjappe turen i skogen i nærheten av sentrum har det nok lite for seg, men jo lengre turen blir i avstand fra bysentrum og mobilnett, jo mer nyttig kan en separat GPS-enhet bli. Kanskje er du en ivrig turgåer eller bærplukker som liker å ha god oversikt over stiene som tar deg ut i og tilbake fra kjent og ukjent mark? Da er det godt mulig at en GPS-enhet er en god og rimelig investering.

Vår jobb, ditt eventyr

Her hos Addnature elsker vi friluftsliv og ønsker at så mange som mulig skal få ta del i denne lidenskapen. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å finne fram til de produktene du trenger for å gjøre utendørsopplevelsen komplett. Uansett hvor du ferdes har vi det du trenger for en fullverdig naturopplevelse. Garmin Oregon 750Ta kontakt med oss eller ta en titt i nettbutikken så skjønner du hva vi mener.

Veiguide når som helst og hvor som helst

Når du går i fjellet eller i skogen og ønsker å bruke mobilen for å finne frem er du avhengig av et stabilt mobilnett. Deretter må du laste ned kartet, finne frem og bruke batteritid for å avgjøre hvilken sti du bør velge. Dette kan ta fra tid som du heller vil bruke på turen. Har du derimot en separat GPS-enhet blir alle disse handlingene overflødige. En separat GPS-enhet trenger nemlig ikke mobilnett for å fungere da kartet allerede ligger tilgjengelig på enheten. En annen stor fordel med slike enheter er batterilevetiden. En ny smarttelefon kan ha en batteritid på +/- 10 -11 timer ved forbruk, mens en GPS-enhet kan ha 2 – 3 ganger så lang batteritid. Både standard og engangsbatterier kan brukes. Dette er fordeler du vil nyte godt av om du skal gå lange turer i fjellet eller skogen, en smarttelefon vil ikke kunne gi deg den samme tryggheten som en fullverdig GPS-enhet. Hvilken GPS-enhet bør du velge? Det første du da bør finne ut av er hvor og når den skal brukes. Om du planlegger turer i regn eller snøvær bør du for eksempel velge et vanntett alternativ. Kommer du til å bruke lang tid på din tur bør batteritid veie tungt. Ønsker du en aktivitetsmåler vil dette også la seg gjøre. Mulighetene er mange, og en ting er helt sikkert: Ditt neste eventyr er rett rundt hjørnet!