Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Majpartaj Salg - kun en begrenset periode

GPS enheter

1 Produkter
Filter
Nullstill

Merker

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Garmin Gpsmap 66sr GPS håndholdt Svart
Garmin Gpsmap 66sr GPS håndholdt Svart Svart
Garmin
Gpsmap 66sr GPS håndholdt Svart
5.889 kr 5.719 kr
gratis frakt

En veiviser i hånda

Hva skal du egentlig med en separat GPS-enhet nå som smarttelefoner er så lett tilgjengelige? For den kjappe turen i skogen i nærheten av sentrum har det nok lite for seg, men jo lengre turen blir i avstand fra bysentrum og mobilnett, jo mer nyttig kan en separat GPS-enhet bli. Kanskje er du en ivrig turgåer eller bærplukker som liker å ha god oversikt over stiene som tar deg ut i og tilbake fra kjent og ukjent mark? Da er det godt mulig at en GPS-enhet er en god og rimelig investering.

Vår jobb, ditt eventyr

Her hos Addnature elsker vi friluftsliv og ønsker at så mange som mulig skal få ta del i denne lidenskapen. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å finne fram til de produktene du trenger for å gjøre utendørsopplevelsen komplett. Uansett hvor du ferdes har vi det du trenger for en fullverdig naturopplevelse. Garmin Oregon 750Ta kontakt med oss eller ta en titt i nettbutikken så skjønner du hva vi mener.

Veiguide når som helst og hvor som helst

Når du går i fjellet eller i skogen og ønsker å bruke mobilen for å finne frem er du avhengig av et stabilt mobilnett. Deretter må du laste ned kartet, finne frem og bruke batteritid for å avgjøre hvilken sti du bør velge. Dette kan ta fra tid som du heller vil bruke på turen. Har du derimot en separat GPS-enhet blir alle disse handlingene overflødige. En separat GPS-enhet trenger nemlig ikke mobilnett for å fungere da kartet allerede ligger tilgjengelig på enheten. En annen stor fordel med slike enheter er batterilevetiden. En ny smarttelefon kan ha en batteritid på +/- 10 -11 timer ved forbruk, mens en GPS-enhet kan ha 2 – 3 ganger så lang batteritid. Både standard og engangsbatterier kan brukes. Dette er fordeler du vil nyte godt av om du skal gå lange turer i fjellet eller skogen, en smarttelefon vil ikke kunne gi deg den samme tryggheten som en fullverdig GPS-enhet. Hvilken GPS-enhet bør du velge? Det første du da bør finne ut av er hvor og når den skal brukes. Om du planlegger turer i regn eller snøvær bør du for eksempel velge et vanntett alternativ. Kommer du til å bruke lang tid på din tur bør batteritid veie tungt. Ønsker du en aktivitetsmåler vil dette også la seg gjøre. Mulighetene er mange, og en ting er helt sikkert: Ditt neste eventyr er rett rundt hjørnet!